Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és a szüleim nem engedik, hogy barátom legyen. Mit tegyek?
Szerintem mondd meg a szüleidnek, hogy szereted azt a fiút és, hogy egyszer úgy is felnősz és el kell engedniük.
És ha attól félnek, hogy elvested a szüzességed vagy terhes leszek akkor momdd meg nekik, hogy bízannak benned. Még nem lesz ilyen. (Gomdolom te se most vagy rögtön akarod)
Budapesten lakom.
Ha hazudnek nekik, eletem vegeig szobafogsagot kapnék.
Hát figyelj,
a) terv: ülj le a szüleiddel, beszéld meg hogy már nem vagy gyerek, és nem fog a tanulás rovására menni.
b) terv : fenyítsd be őket. Az én szüleim is ilyenek voltak amíg nem letten 18. Utána egyszerűen már nem tudtak velem mit csinálni mert rendőrséggel még sem hozathattak vissza. Szóval gyakran csináltam olyat, szórakozásból és bosszúból is hogy délután elmentem és két hét múlva jöttem haza. Megfenyegetni meg nem tudtad hogy elküldenek itthonról mert tudták hogy én megoldom az életem és akkor soha többet nem látnak.
Jó lehet ez is rossz felfogás, de állj a sarkadra. 16 évesen már vannak dolgok, amikhez a szülőknek semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!