Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar fiúk/férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar fiúk/férfiak miért ilyen kisebbségi komplexusosak?

Figyelt kérdés

Meg lett beszélve egy randi egy fiúval. Randink előtt voltam hétvégén bulizni, ahol lekapott az egyik ismerősöm. Mivel nincs senkim, ezért hagytam, nem kerítettem a dologmak nagy feneket, buli volt, elvoltunk, táncoltunk, jól éreztünk magunkat a barátaimmal, ismerőseimmel. Egy sima buli, semmi extra.

Ő ettől teljesen kiakadt, elkezdett össze vissza zagyválni messengeren minden hülyeséget, hogy mennyire rosszul esik ez neki, és ne menjünk sehova.

Gondolkoztam, hogy bocsánatot kérek, de miért is?

Első randink lett volna, előtte sétálni voltunk csak, meg beszélgetni. Szóval nem hogy nem voltunk együtt, de még az első hivatalos randink sem volt meg.

Én úgy vagyok vele, hogy elhalasztott most egy jó lehetőséget, és nem lesz egy normális, hűséges!, fain kis barátnője. :) Így járt :)

2018. okt. 11. 18:50
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
71%
Maximum az frusztrálhatna, hogy már nem élnek. De igazából ha azzal a feltétellel még az élők sorában lennének, hogy "agresszív koldusok" akkor én biza boldogan felvállalnám ezt, és minden nap örömmel látogatnám meg őket, hogy még élnek és velem vannak és szerethetem őket és ezt el is mondhatom nekik ... :(
2018. okt. 11. 20:28
 32/42 anonim ***** válasza:
26%

# 30

benne vagyok, biztos szereti a mélytorkot meg a double penetrationt

2018. okt. 11. 20:35
 33/42 A kérdező kommentje:
Ezt még megkeserülitek!!
2018. okt. 11. 20:43
 34/42 anonim ***** válasza:
xD
2018. okt. 11. 20:47
 35/42 anonim ***** válasza:
24%
De minek kötötted a srác orrára? Mi köze hozzá?
2018. okt. 11. 20:59
 36/42 anonim ***** válasza:
26%
Lehet, hogy egy picit nyafka, amúgy lehet, hogy ez neki egy ilyen evidens lépés volt, mindigis, ha ilyen történik, már eleve biztos volt benne, hogy így fog cselekedni. Amúgy nemtom pl látta-e azt a csókot, vagy te mondtad el neki, viszont ha te, akkor már elszúrtad akkoris mindenképpen. De mondjuk nem olyan nagy elszúrás, ha azon a bulin jól érezted magad, akkor rendben van; de nemtom, ő talán csak túl biztosra akart alapozni, tehát pl adottesetben 'potenciális könnyűvérűvel' nem. Szóval ő már családot, jövőt akar tervezni,és csak biztosra akar menni. Teljesen bizonyosra, ahol már nincsenek benne kétségek; még a kétség csírája sincs.
2018. okt. 11. 21:19
 37/42 anonim ***** válasza:
34%
Kis kur%)&$va.. Szerencséje van a srácnak, hogy nem let ebből semmi. Kíváncsi lennék mi a fenét csinálna az apád ha meglátna engem a katonai egyenruhámban lol lehet nem vagyok 190cm de dem sok hiányzik :( Engem spec megcsalt a barátnőm míg Cipruson voltam 6 hónapig szóval elégé harapok az ilyen kis libák baromságaira.. Pest közel lakom barmikor talizhatunk így hárman. Te, én meg az apád. :D
2018. okt. 11. 22:14
 38/42 A kérdező kommentje:
Hogy dögölnétek meg! Mocskos állat banda!
2018. okt. 11. 22:20
 39/42 anonim ***** válasza:
60%
Fogadjunk hogy még 18 sem vagy :D istenem, mi ez a vergődés :'DD
2018. okt. 11. 22:29
 40/42 anonim ***** válasza:
76%
Na, a kommenteid alapjan nem csak huseges fain csaj vagy, hanem igazi ertelmisegi urino is. Micsoda veszteseg ez a randioartnerednek, hajaj!
2018. okt. 11. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!