Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar fiúk/férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar fiúk/férfiak miért ilyen kisebbségi komplexusosak?

Figyelt kérdés

Meg lett beszélve egy randi egy fiúval. Randink előtt voltam hétvégén bulizni, ahol lekapott az egyik ismerősöm. Mivel nincs senkim, ezért hagytam, nem kerítettem a dologmak nagy feneket, buli volt, elvoltunk, táncoltunk, jól éreztünk magunkat a barátaimmal, ismerőseimmel. Egy sima buli, semmi extra.

Ő ettől teljesen kiakadt, elkezdett össze vissza zagyválni messengeren minden hülyeséget, hogy mennyire rosszul esik ez neki, és ne menjünk sehova.

Gondolkoztam, hogy bocsánatot kérek, de miért is?

Első randink lett volna, előtte sétálni voltunk csak, meg beszélgetni. Szóval nem hogy nem voltunk együtt, de még az első hivatalos randink sem volt meg.

Én úgy vagyok vele, hogy elhalasztott most egy jó lehetőséget, és nem lesz egy normális, hűséges!, fain kis barátnője. :) Így járt :)

2018. okt. 11. 18:50
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Tisztázzunk pár dolgot fogyik.

1. Nem alakultunk, nálam az alakulás az ELSŐ rendes randi után kezdődik, amikor már azon vagyunk, hogy összejöjjünk.

2. SOHA nem csaltam meg senkit, és nem voltak egyéjszakás kalandjaim. Ne vetítsétek rám a rokonaitok, ismerőseitek szokásait.

3. Ismerősömmel történt, 1-el, nem többel, nem idegenekkel, nem a fél diszkó mászott a számba.

4. Ez a kérdésem alatti kommentek is tökéletesen bebizonyítják az alapfeltevésem. :)

2018. okt. 11. 19:20
 12/42 anonim ***** válasza:
54%
Érthető, hogy látja hogy nem érdemes túl sok bizalmat, energiát beléd fektetni, mert nem vagy megbízható. De azért a talit nem kellett volna lemondania, mert annyit megérsz, hogy a farkát úgy funból beléd fektesse, persze szigorúan gumival, mert ki tudja miket szedsz össze a bulikon :D
2018. okt. 11. 19:22
 13/42 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező én srác vagyok, de full így állok hozzá mint te. Mindenfelé smárolok, jó esetben szexelek. Egy időben, időszakban több csajjal is. Barátnő ha van, hamar megcsalom.

Igazad van teljesen, így szép az élet!

2018. okt. 11. 19:22
 14/42 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
12%

#12: "Ez a kérdésem alatti kommentek is tökéletesen bebizonyítják az alapfeltevésem..."

Akkor nyugodtan be lehet vállalni egy törököt, egy albánt, vagy egy tetszőleges helyről származó füstös migráncsot. Ne félj, ők a legkevésbé sem frusztráltak semmitől sem.

2018. okt. 11. 19:23
 15/42 A kérdező kommentje:

"De azért a talit nem kellett volna lemondania, mert annyit megérsz, hogy a farkát úgy funból beléd fektesse, persze szigorúan gumival, mert ki tudja miket szedsz össze a bulikon :D"

Így volt apád anyáddal is, csak sajnos a gumi elszakadt. Így lettél te.

19:23

Meg is jött a gyakoris frusztrált szűzfiúk pápája. Szánalmas életetek van :)

2018. okt. 11. 19:25
 16/42 anonim ***** válasza:
92%

Úh milyen kis harcias vagy, igazán jó lehetsz az ágyban.

Le merem fogadni, hogy az a tipikus, kis 160 centis méregzsák lehetsz.

2018. okt. 11. 19:32
 17/42 anonim ***** válasza:
94%
Ha ilyen egy "normális, hűséges!, fain kis barátnő", akkor inkább nem kérek belőle... :D
2018. okt. 11. 19:36
 18/42 anonim ***** válasza:
93%

Itt, de máshol se, senkitől nem fogsz támogatást kapni ez ügyben, mert nincs igazad. Nem Ő kisebbségi komplexusos, hanem te nem vagy komolyan vehető. De még itt is csak flegmázol, mert ilyen ostoba stílusod van.

Ha valakit az ember randira hív és az elfogadja, akkor minimum feltételezi, hogy ha már elfogadta, van annyi komolyság benne, hogy ad egy lehetőséget a dolognak és addig nem próbálkozik mással vagy művel egyebeket. Ha meg részegen máris smárolsz mással, később mi lesz? Rohadt hűséges lehetsz, tényleg. Láthatóan benned annyi érzelmi intelligencia sincs, hogy ezt megértsd, még magyarázat után sem. De felelősségérzet sem, mert egyből a másik a hibás, automatikusan. Te nem hibáztál, mindenki más a hülye. Gondolom ha félrelépnél is a másik lenne a hibás, mert [...]. Ostoba, nárcisztikus flegma liba vagy, a kerülendő fajtából. Nem veszített semmit. Aztán hőzönghetsz, hogy mindenki szűzfiú szerinted meg a többi ostoba beszólás, csak saját magadat égeted. Gratulálok.

2018. okt. 11. 19:43
 19/42 anonim ***** válasza:
88%
Nyugi, ő is fog helyetted találni mást!
2018. okt. 11. 19:48
 20/42 A kérdező kommentje:

165 centi, de élőben megsemmisíteném az ilyeneket, akiknek amúgy is csak a neten nagy a szája. :)

# 19

Az az apró részleg elkerülte a figyelmedet, hogy a randi a buli után lett lebeszélve normálisan. :)

2018. okt. 11. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!