Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar fiúk/férfiak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar fiúk/férfiak miért ilyen kisebbségi komplexusosak?

Figyelt kérdés

Meg lett beszélve egy randi egy fiúval. Randink előtt voltam hétvégén bulizni, ahol lekapott az egyik ismerősöm. Mivel nincs senkim, ezért hagytam, nem kerítettem a dologmak nagy feneket, buli volt, elvoltunk, táncoltunk, jól éreztünk magunkat a barátaimmal, ismerőseimmel. Egy sima buli, semmi extra.

Ő ettől teljesen kiakadt, elkezdett össze vissza zagyválni messengeren minden hülyeséget, hogy mennyire rosszul esik ez neki, és ne menjünk sehova.

Gondolkoztam, hogy bocsánatot kérek, de miért is?

Első randink lett volna, előtte sétálni voltunk csak, meg beszélgetni. Szóval nem hogy nem voltunk együtt, de még az első hivatalos randink sem volt meg.

Én úgy vagyok vele, hogy elhalasztott most egy jó lehetőséget, és nem lesz egy normális, hűséges!, fain kis barátnője. :) Így járt :)

2018. okt. 11. 18:50
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

alakultatok, nem volt tisztességes dolog, még ha nem is megcsalás

persze, hogy nem esett jól neki, mindenkinek más fér bele, van akit az sem érdekelt volna, ha ketten megdugnak azon a bulin, tartsd tiszteletben az értékrendjét, és ne kezdd el mocskolni, mert szánalmas

2018. okt. 11. 18:53
 2/42 anonim ***** válasza:
92%

"és nem lesz egy normális, hűséges!, fain kis barátnője. :)"

Ez volt a humor rész az irásodban??

2018. okt. 11. 18:56
 3/42 anonim ***** válasza:
91%

Őőő, igazából a kirakatba pont azt tetted ki, hogy rohadtul nem számít a másik, egyáltalán nem veszed komolyan, és talán a kapcsolatban sem fog számítani, ha hébe hóba elkap valaki.

Az teljesen igaz, hogy nem jártatok, nincs mit számon kérnie, de amikor ismerkedsz, nyitsz felé, akkor azzal jelzed, hogy KOMOLY érdeklődő vagy, hogy megtisztelsz annyival, hogy közben nem másokkal kavarsz.

Ha így akarod magad eladni "normális, hűséges" barátnőnek... akkor sürgősen változtass a marketing stratégiádon, mert így egy üveg nutelláról nem fogod elhitetni, hogy finom.

És a fiú helyében örülnék, hogy kiderült, hogy komolytalan jelentkező vagy.

Bocs.

N

4/42 anonim ***** válasza:
68%
Talán nem kellett volna arról mesélned, hogy milyen bulizási szokásaid vannak. Nem csoda, ha másmilyen kép alakult ki benne rólad.
 5/42 anonim ***** válasza:
58%

"Egy sima buli, semmi extra."

ha neked egy buli azt jelenti, hogy kavarj ismeroseiddel vagy random sracokkal, akkor oke. gondolom sok ember atment mar rajtad, valoszinuleg ez se kell a ferfinak, akivel randiznal.

megindult az ismerkedesetek, mar randit is fixaltatok, te meg mas sracokkal smarolgatsz. hogyan vehetne teged komolyan? vagy komolyan ismerkedj, de akkor 100%ban korrektul vagy csak szexkapcsolatokat keress.

ezt mind nokent mondom. ha szimpatikus volt a srac, akkor nem kavargattam vagy randizgattam 5 masikkal mellette.

2018. okt. 11. 18:57
 6/42 anonim ***** válasza:
70%
Persze hogy lelépett. Mégis ki a akarna egy ilyen riheronggyal összejönni? Jó parti ám egy ilyen ,,hűséges" kis nő :)
2018. okt. 11. 19:01
 7/42 A kérdező kommentje:

Ja, mert ki nem csókolózott már részegen :D

Meredek lenne, ha ettől valaki riherongy lenne, mint anyukád. :)

2018. okt. 11. 19:02
 8/42 anonim ***** válasza:
84%

akkor gondolom minden hozzaszolo ferfi itt, mert nem ertenek veled egyet.

bocsanat, hogy vannak meg valamirevalo nok a vilagban, akik nem ripacskodnak. :D

2018. okt. 11. 19:03
 9/42 anonim ***** válasza:
88%
Igy mindjárt más, hogy lazán részeg voltál. Tényleg egy főnyereményt vesztett a srác.
2018. okt. 11. 19:08
 10/42 anonim ***** válasza:
91%
Szerencséje volt a srácnak :D
2018. okt. 11. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!