Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Elittárs mennyire felkapott oldal? Mennyi a magyar regisztrálók száma?
Voltam regelve, hogy körülnézhessek annak idején. Nos azt nem tudom, hogy mennyire felkapott, de hogy az elitről teljesen mások a fogalmak, mint nekem, az biztos :D
32/f
Elég sok pénzt fektetnek az oldal reklámjára. Ennek ellenére ne legyenek hiú ábrándok, az elittárs nem elittárskereső, mert az utolsó paraszt is regisztrálhat és használhatja. Nem mondanám, hogy drága, mert máshol is kb ugyanazok az árak. Férfiként el kell fogadni, hogy ezért fizetni kell és ezek a netes társkeresők zsákbamacskák. Nekem is viszonylag kevés találatot dobott ki a megyeszékhelyemből, de azért voltak elég sokan. Tartós kapcsolatot nem alakítottak ki senkivel onnan.
Viszont ha sikerül egy normális személyt találni, akkor már megérte szerintem.
Én Miskolcon élek, kb 3-4 randim volt az oldalról 1-2 év alatt. A badooval több sikerem volt, bár drágább is szerintem.
30F
Kamu pénzlenyúlós oldal. Elpisálsz egy csomó lóvét, és ugyanúgy leszarnak, ahogy ingyen tennék más társkeresőn.
Kerüld, kerüld, kerüld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!