Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy olyan pasival, aki magyar viszonylatban elég sokat keres, de egy balkáni cégnek dolgozik?
az én férjem kínába nyomja hasonlóképpen.
a pénznek nincs szaga.
Azért mert balkáni, miért lenne "gáz"?
Ha tiszta munka, semmi baj nincs vele.
1. a montenegrói tengerpart gyönyörű (sőt, szerintem maga az ország is, az a rengeteg csodás hegy *-*), pontosan ugyanolyan egyébként, mint a horvát, és lassanként már árban is közelít. Nem egy budapesti ismerősöm (sőt, Németországban élő magyar ismerősöm is) utazott oda nyaralni, szóval nem ciki.
2. nem teljesen mindegy, honnan van a pénz, melyik országból, amíg tisztességesen keresed meg és élvezed amit csinálsz?
Szerintem meg ne a pénzeddel csajozz.
Ne ez miatt legyen veled valaki mennyi pénzed van.
Az ,hogy hol keresed meg lényegtelen, míg tisztesseges uton jon a penz.
Senkit sem erdekel. Elj olyan eletet, amit szeretnel, ha ez a penz eleg arra, amit az elettol vartal, akkor mirol beszelunk? God. Az meg hogy mi meno meg mi nem, hany eves vagy, hogy ilyeneken aggodsz? Ha egy gyongyoru helyre mehetek nyaralni, lehet az egy putrinak kikialltott orszag is. Nem az a lenyeg, hogy ahova mesz az szep? Nem az a lenyeg a munkadban, hogy eleget keresel es mondjuk van elorelepesre lehetoseged/fejlodesre?
En nokent teljesen letojnam ezt, ha boldog vagy es elvezed az eletedet, az a lenyeg.
Szerintem alapjaraton nem nagyon erdekeli a noket az ismerkedos fazisban,hogy mennyit keresel, igy az sem,hogy melyik orszagbol, egy dolog fontos: tiszta legyen a penz.
Montenegrorol meg csak annyit, hogy eletemben egyszer voltam tengerparton, Horvatorazagban es szerintem nem vagyok ezzel egyedul ebben az orszagban, ugyhogy nyugodj meg, valaki egy montenegros nyaralasert is halas lenne :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!