Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért nincs olyan nő, akinek ne lenne érzelmi defektje?
Siralmas, hogy mindig olyanoknak botlik, akik exeik után nyafognak, plátói szerelmesek valakibe, szétszívatták őket a kapcsolatokban stb.?
Miért nincs nőben olyan, mint én férfiban: nincs érzelmi, mentális, fizikai függésem senki felé, egyedülálló vagyok, nem vagyok qrókapcsolatban senkivel, nincs egyéjszakásom, nem jellemeznek meggondolatlan ballépések. Mi a túróért ilyenek a nők?
rossz helyen keresgelsz.
a nok amugy erzekenyebbek, de a legtobbjuk meg csak manipulal. egyik pillanatban az ex utan sir a kovetkezoben meg mar az uj pasival kefel... ne higyj nekik !!!
31N
Azért mert te érzelmi analfabéta vagy, és az érzelmi intelligenciád a béka se..gge alatt van, azt ne várd el, hogy majd a másik is ilyen lesz.
Gondolom még kapcsolatod se volt. Soha nem kötődtél érzelmileg soha senkihez.
Tanulj biológiát, majd rájössz, hogy a nők sokkal érzelmesebbek, mint a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!