Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz a pasiknak a társkeresés? Sok nő miért nem ír vissza vagy csak egy egy szóban?
Egyrészt mert sokkal több a férfi, mint a nő. Nemcsak online társkeresőn, hanem mindenhol (kivéve az apácazárdát esetleg).
Másrészt pont emiatt egy átlagnő is magánál sokszor jobb pasast fog választani,csak mert megteheti. Dehogy fog ő a saját szintjén maradni, az csak nekünk, pasasoknak kötelező.
A dolog ezért néz ki úgy, hogy egy jóképű pasasnak 4-5 barátnője is van egyszerre, az átlagpasasnak pedig még egy átlagalatti lány is azt mondja, hogy eztneked.
#9 és #10 nek teljesen igaza van.
Amikor még fiatalabb voltam, 20-on 30 körül, vasárnap délután a Váci utcában, Vörösmarty téren simán odamentem ahhoz a nőhöz, aki megteszett, kortól hajszíntől stb függetlenül és kultúráltan megszólítottam, és telszámot kértem. Volt hogy 6-7 telszámot begyűjtöttem, majd a jövő héten randik. És gondolkodás és filózás nélkül azzal maradtam tovább, aki hatással volt rám, a lénye, gesztusai, modora, stílusa stb stb.
Persze volt olyan is sok, aki meg elküldött a francba. Na és akkor mi van, nem mindegy mit mond ? Úgysme ismerjük egymást, ő egy idegen és soha nem látom többet, akkor meg azt mond amit akar, neeeem ?
És ha az első 10 elküld a francba, nem húztam fel magam a lámpavasra, mert nem te vagy nem jó, hanem nem jöttél be nekik és ez a legfontosabb, hagyni kell a francba, menjen tovább, semmi gond, ott van még a másik 20-on 50 db, akik csak jönnek és jönnek.
Szóval hajrá :-) srácok, higgyétek el, ez a FB-on ráírok és hasonló módok egy kalap szar ismerkedéshez.
Az élőszó, egymás szemébe nézve beszélgetés, az előrébb visz és ettől lesz sokkal kedvesen egyénibb az ismerkedés.
Hááát egyáltalán nem proli dolog.
Az jobb, ha a Tinder-FB és hasonlókon ráírsz vagy belikeolsz, követsz 200 lányt ? Ugyanaz.
Csak az én esetmeben ott azonnal élőben eldöntheti, hogy bejövünk e egymásnak első blikkre, 1-2 perc után.
És nincs az a személytelen-lelketlen irogatás.
Ha találkozunk, 3-4 szer és nem visz magával az egész, illetev jönnek kisebb fenntartások, agyalások, na nálam ott bukott az egész, függetlenül attól, hogy lefeküdtünk e már egymással vagy sem.
És ha elmúlik a vágy a műsik felé, tovább lehet lépni rögtön.
Én így gondolom.
És persze így kizárom, vagy minimalizálom az üzenetekkel ismerkedés utáni csalódásokat.
És sok más csalódást is.
Ennyi
16 vagyok.
Es lam, 26% hasznos a valasz :-)
De a tobbi 74% meg nyuszog, hogy hogy ismerkedjen, meg panaszkodik, hogy kibur kire ki likeol kit es miert nem ir vissza es hulyititek bele magatokat a semmibe :-)
mert nagy a férfitöbblet, egy nőre adott esetben 200 vagy még több férfi is jut társkeresőn
de ha lemész egy discoba, ott is azt fogod látni, hogy egy nőt öten-hatan is fűzögetnek
emiatt aztán a nőkkel elszaladt a nyihaha, és hercegkisasszonynak képzelik magukat, tőlük sokkal jobb pasasokkal jönnek össze
az átlag férfinak nagy-nagy szerencse kell hogy akár egy barátnő is összejöjjön
az átlag alattiaknak meg senki nem jut
ez a nagy büdös magyar valóság...
"Ha odajössz hozzám, és vért nyomva a pucádba randit kérsz tőlem, nagyobb eséllyel mondok igent, mintha írsz."
az ilyeneket szoktátok kiröhögni és elhajtani a francba...
"Aki nem tetszik annak nem írok vissza! Mert ha megkapja az elutasító választ akkor elkezdi hogy “miért”?"
ellenkező esetben te is ugyanúgy megkérdeznéd, úgyhogy nem értem, mit hőzöngsz ezen ok nélkül
"Persze volt olyan is sok, aki meg elküldött a francba. Na és akkor mi van, nem mindegy mit mond ? Úgysme ismerjük egymást, ő egy idegen és soha nem látom többet, akkor meg azt mond amit akar, neeeem ?"
igen, csak tudod egy férfi szeretné mással is eltölteni a szabadidejét, mint random nők után kujtorgással, pláne hogy elutasításon kívül mást nem kap
és, ahogy már írták, csak úgy leszólogatni véletlenszerűen nőket az utcán eléggé proli dolog
jellemzően a trógerek, segédmunkások meg a kisebbség ismerkedik így...meg is lehet nézni, milyen eredménnyel...
"De a tobbi 74% meg nyuszog, hogy hogy ismerkedjen, meg panaszkodik, hogy kibur kire ki likeol kit es miert nem ir vissza es hulyititek bele magatokat a semmibe"
kisapám, az ugye megvan, hogyha annyira pinát akarunk, felmegyünk rosszlanyok.hu-ra és veszünk magunknak egyet?
de azért képzeld csak nyugodtan, hogy jóóóól odamondtad nekünk a magadét :D te aztán megmutattad keményen, mi az az ungarishce wirtschaft!!! Hic! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!