Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi teszi a magamfajta lúzereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi teszi a magamfajta lúzereket lúzerré?

Figyelt kérdés
Belefáradtam már, hogy folyton csak a visszautasítást kapom. A könyvekben, a filmekben, és a valóságban is az ismerőseim közt, mindenhol azt látom, hogy lesz párjuk, de igazán faintos emberek, nekem meg semmi, és senki. Csak a kudarc, a visszautasítás. Annyi jobbnál jobb pasi futkos a világban [és a jót nem (csak) külsőre értem], csak nekem nem jut közülük egy sem. Nézem mi a baj, de nem találok magamban semmi fatális hibát. Azt hiszem egyszerűen csak egy peches vesztes (lúzer) vagyok. Hozzam hasonló nők is tudtak boldogok lenni férfival. De én azóta sem. Nagy ritkán, ha valami férfit komolyan érdeklek, akkor abban a pasiban egyszerűen nem találom meg a szerelemet. Egyáltalán nem is vonzódom hozzájuk. Akik viszont tetszenek, azoknak én nem kellek, vagy van barátnőjük, vagy csak simán mást választanak helyettem. Lehet én egy ilyen magányos macskás hölgy leszek? Valakinek annak is születnie kell, lehet én születtem a magányos macskás hölgy szerepére. De jobban örülnék, ha én a dögös, jófej pasi barátnője szerepre születtem volna. Minden nő erre vágyik. Egy rendes, vidám, udvarias, jófej, intelligens, helyes, jó alakú férfira. És a nők nagy részének jut is ilyen, és boldog vele. De nekem nem jut. Egye meg a fene. Elegem van. Szomorú vagyok és magányos. Rengetegszer érzem magam szuperelhagyatottnak. Magányosnak. Szomorúnak. Bánatosnak. Annyira szeretnék már egy pasit, akivel boldog lehetek. Akibe szerelmes vagyok, akihez vonzódom. Ilyet még találnék is, de olyat akarok, aki engem akar. Akinek én vagyok a mindene. Aki viszontszeret. Aki számára én vagyok a legszebb. Aki odaig van értem. Aki támogat. Aki büszke rám. Aki gondoskodik rólam. Aki elűzi, elkergeti a magányt. Aki megnevettet. Aki a tenyerén hordoz. Aki bemutat az ismerőseinek. Aki meglep. Aki törődik velem. Akinek én vagyok a legfontosabb. Akit érdeklek. Akinek fontos vagyok.
2018. szept. 22. 18:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#2 Nem kérek privátot, valóban.

3# Kösz. Mondjuk, jó, hogy mondod, hátha megtudom a választ a kérdésre, mi teszi a lúzerséget.

2018. szept. 22. 19:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki... csak a könyvekben létezik.

Csapd le a könyveidet, és indulj el emberek közé. Gondolom a nem jó alakú pasik nem is felelhetnek meg a te lelkitársadnak, mindenesetre fel a fejjel.

Talán egyszer eljön a lovagod,de vinnyogásból nem lesz semmi.

#egyigazimacskásnő

2018. szept. 22. 19:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Arra törekedj, hogy ne "lúzer" légy, hanem "júzer", vagyis felhasználó. Aki eszközöket vesz igénybe, hogy fejlődjön a társasági élete, baráti köre, hobbijai legyenek, aztán párkapcsolatra is szert tudjon tenni. Legyél perfekt júzer!
2018. szept. 22. 19:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Az egész írásod csak abból áll, hogy te mire vágysz, és kapni akarsz, lehetőleg mindent, egy szó sem esik arról, hogy te adnál és ha igen, mit. Az egész csak a te igényeid kielégítéséről szól, megspékelve az önsajnálatt. Aki csak azért akar kapcsolatot, mert boldog akar lenni, az nem lesz az. Akarj boldoggá tenni (elsősorban magadat, párkapcsolat nélkül is), és csak úgy elvárások nélkül kedvességet, szeretet adni csak úgy, és elengedni a görcsös keresést, hidd el, észre fognak venni.

N

2018. szept. 22. 21:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Nőként egy rossz szavad nem lehet, Kérdező. Rajtad nem kérik számon se a jó külsőt, se a jó anyagi helyzetet, és nem mamahoteleznek habzó szájjal, ha 30 felett még a szüleiddel élsz.

Egyébként meg olyasmit várj el, amit magad is nyújtani tudsz. Ellenkező esetben ne csodálkozz, ha kiröhögnek.

2018. szept. 23. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!