Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magamfajta 25 éves srác hol ismerkedhetne?
Eddig leginkább koncertekre jártam de ott nem éreztem magam valami jól. Egyrészt mert míg mindenkinek volt valamilyen társasága addig én néhány alkalmat leszámítva egyedül voltam. A másik, hogy valahogy nem éreztem magam odavalónak annak ellenére, hogy oda is ugyanolyan rockerek járnak mint én. De valahogy mégis nagyon ritka volt az olyan koncert ahol valamennyire sikerült feloldódnom. Persze az felesleges is mondanom, hogy még eddig egy lányhoz sem mentem oda.
Ahova még szívesen járok néhanapján az a vasútmodell kiállítások. Na ott jobban fel tudok oldódni. Az ottani embereket kissé közelebbinek érzem magamhoz. Ott szívesen is szoktam beszélgetni. Csak hát ugye meg ott lehetetlen lányokkal ismerkedni. Az a baj, hogy én elég furcsa dolgok iránt érdeklődök. Ilyen pl a viharűzés. Vagy pl az ufók. Ha néha vannak is ilyen rendezvény oda se járnak fiatal lányok... Az egyetlen ahol talán lehetne ismerkedni az ilyen könyvklubok vagy kiállítások. Csak az a baj, hogy nem tudom, hogy szoktak-e így a Miskolc-Kazincbarcika vonalban lenni ilyen rendezvények vagy hol tudnék utánuk nézni. Szerintetek ebben a helyzetben mit csináljak?
a kérdésedre választ nem tudok adni, de szívesen beszélgetek veled a fura érdeklődési köreidről :D érdekesen hangzanak :D
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!