Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a véleményetek az ilyen magamfajta elkényeztetett fiúkról?

Figyelt kérdés

Egész életemben nem kellett küzdenem szinte semmiért, mindig megvolt mindenem, minden az ölembe hullott. A családom elég jómódú , így igazából bármit megengedhetek magamnak, lazán veszem az életet, jókat eszem iszom zabálom nagy kanállal az életet, beutazom a nagyvilágot stb. Kamaszként még züllöttebb voltam, rengeteget lógtam, a haverokkal buliztunk meg mindenféle csínytevéseket követtünk el, emiatt a szüleim régebben próbálkoztak ilyenekkel , hogy kemény fizikai munkákat rám erőltettek, ismerőseik révén elintézték hogy nyáron hetekig dolgoznom kelljen, meg ilyen szigorú suliba írattak ,de ezek sem fogtak igazán rajtam, de legalább egy kicsit megedződtem. Aztán végül bekerültem egyetemre, igaz eleinte csak fizetősre vettek föl, de aztán átkerültem nem fizetősre s végül le is diplomáztam, sőt jelentkeztem MSc-re s föl is vettek. Itt már azért komoly elvárások vannak, kénytelen vagyok összeszedni magam és életemben először keményen tanulok végre férfiként viselkedem, de legbelül még mindig ugyanaz az elkényeztetett fiú vagyok. Még otthon lakom a szüleimmel. Bár voltak kiugrási kísérleteim , egy 1,5 évig laktam külön, mivel van jó pár lakásunk, így ezt nem volt nehéz megoldani, némi önállóságot magamra szedtem, de egy idő után belefáradtam és visszaköltöztem, anyagi téren nem voltak gondjaim a befektetéseim elég jók, meg egyetemi ösztöndíjat is kaptam, csak hát fárasztó volt magamra főzni, bevásárolni, mosogatni ,számlákat befizetni stb.

Úgyhogy végül is kipróbáltam, de egyenlőre kényelmesebb otthon lakni. Még van hova fejlődnöm, de sztem egyetem után ha elkezdek rendesen dolgozni, akkor megint belevágok a különköltözésbe, aztán meglátjuk második nekifutásra hogy fog menni.

2016. máj. 8. 13:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj hogy lusta vagy. :)
2016. máj. 8. 13:37
 2/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, de mérhetetlenül:D.
2016. máj. 8. 13:41
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Na te is ide jàrsz dicsekedni:) Miért nem "veszel" magadnak egy lànyt öltözteted kozmetikushoz fodràszhoz műkörmöshöz hordod, mini coopert a formàs popsija alá amit szét.... hagyni fogja.
2016. máj. 8. 13:41
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
lenézem/nem érdekel kategória
2016. máj. 8. 13:45
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

Tűzz ki magad elé kisebb célokat, és valósítsd meg. Ez is jó megoldás a lustaságra. Már az is jó hogy belátod ezt a hibádat. Ha még teszel ellene, akkor nincs gond.

Remélem azért nem vagy olyan lusta hogy mással íratod a kommentedet. :D

2016. máj. 8. 13:45
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Felőlem egészen addig mindenki azt csinál, ami jól esik neki, amíg nem tőlem várja el, hogy mindent megcsináljak helyette. Egyszóval örülj neki, hogy ilyen életed van, de barátnőként tuti nem tudnék melletted lenni :D
2016. máj. 8. 13:46
 7/18 A kérdező kommentje:
Hidd el, már voltak ilyen "kapcsolataim", de nem tartottak túl sokáig, mivel a csajok csak azért jöttek össze velem, mert azt hitték, hogy én majd a tenyeremen fogom hordozni őket ,meg fizetek nekik mindent stb., de velem bakot lőttek, mert én erre is lusta voltam, meg hát nem éreztem hogy szeretnének engem, így nem nagyon volt arra motivációm, hogy mindent megadjak nekik. Nekem nincs szükségem ilyen felszínes nőkre, normális párkapcsolatra vágyom, csak hát a normális lányoknak nem ilyen férfi kell, mint én.
2016. máj. 8. 13:49
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
ezt jól látod kérdező, meg hát lássuk be nem normális amit csinálsz, így maradnak a felszínes ribizlik
2016. máj. 8. 13:53
 9/18 anonim ***** válasza:

Engem is elkényeztettek, mindent megkaptam, amit kértem. Ennek ellenére széttanulom magam az egyetemen és magamról gondoskodom, hogy SAJÁT MAGAM elérjem et a színvonalat, amit kaptam.

Úgyhogy azok után, hogy tudom, hogy milyen jó családból származni, menekülnék előled, mert nem kéne ilyen semmirekellő kisfiú.

21/L

2016. máj. 8. 13:57
 10/18 anonim ***** válasza:

Itt nem is a háttereddel van a baj,hanem,hogy lusta vagy és életképtelen,már ne haragudj.Ha annyira jól állsz anyagilag,akkor rendelj kaját és a főzés,meg nagyrészt a mosogatás már ki is van lőve.Vagy arra is lusta vagy,hogy a kajás dobozt berakd egy kukászacskóba,vagy mi?Nem tűnsz olyan rosszfejnek ezt a két tulajdonságot leszámítva,de ilyen mentalitással már ne is csodálkozz,ha csak golddigger csajokat fogsz ki.Az a kevés normális nő,aki van,jó messzire elkerüli az ilyen pasasokat,vagy amint levágja a dolgot,fogja a nyúlcipőt.

Amúgy nekem is hasonló a hátterem,csak nőben és nekem muszáj szokni vagy a társas kapcsolatokat,vagy az egyedüllétet-mostanában azt-,mert olyan egyetemre vettek fel,ami a lakhelyemtől messze van.Úgy,hogy itt nem engedhetem meg magamnak,hogy hazaköltözzek,mert egy rántottát is cseszek megcsinálni.Nem is engednének haza ilyen indokkal.Ha beszélsz nyelveket,szerintem menj ki külföldre nyugodtan,ha dől a pénz az ösztöndíjból,plusz az otthoni támogatás.Lehet Erasmus-szal,ha még nem végeztél,de akár ki is költözhetsz,mert ilyen esetben kell az,hogy még itthon félre tudjon tenni az ember.Legalábbis nem árt,meg ha önköltségesen vagy,azt vissza is kell fizetni,de Te röhögve meg tudnád oldani,sok kortársaddal ellentétben.Szóval gondolkozz ezen a külföldön,mert lehet,megérné.Talán a fejed lágya is benőne és találnál egy normális nőt,aki azért szeret,aki vagy,nem a pénzedért.

2016. máj. 8. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!