Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkényeztetett pitsából lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkényeztetett pitsából lehet még normális nő?

Figyelt kérdés

Sajnos ám totál igaz, hogy addig szép, még meg nem szólal, mert kiállhatatlan természetem van. A kapcsolataim addig tartottak, amíg az illető rá nem jött, hogy ennyire azért nem mazochista.

Sajnos meg vagyok győződve arról, hogy szép vagyok, valahogy belém nevelte a környezetem. Meg nem állok rosszul anyagilag, de már nem sokáig, mert megszállott költekező vagyok, havi 150 simán elmegy magamra.

Sokak szerint rám már egy természeti katasztrófa kéne, hogy észhez térjek, vagy legalább minimum az, hogy egyszerre veszítsem el a szépségem és a pénzem, sokan megnéznék, hogy boldogulok tovább.

Lehet még belőlem normális nő, akitől nem akar hányni mindenki?

2015. okt. 29. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges, de ahhoz valóban radikális változás kellene.

Elvileg mindenkire az életben vár jó pár hatalmas fopon amiből egy idő után teljesen egyedül kell felállnia mert már nem lesz segítsége.

Hány éves vagy most?

2015. okt. 29. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Első lépés a változáshoz, hogy észrevetted. Akkor most már ideje a tettek mezejére lépni.

Ismerek olyat, aki még nem vette észre magán (30 éves), elkényeztetett egyke, kényeskedő, fenn hordja az orrát, számító, személyválogató, emellett meg eléggé kijut a családnak megélhetési meg egészségügyi gondokból (ő és a szülei is el vannak hízva). Van éppen pasija, de távkapcsolatban, több országnyi távolságra egymástól, így működik, szóval nem tudom, mi lenne, ha együtt is élnének.

2015. okt. 29. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Én férfiban ismerek ilyet,ő 34 évesen tért magához.Próbálj ki egy technikát;ha természetes szépség vagy,ahhoz nem kell pénz,tedd félre a pénzt+nézz körül;van vki körülötted,aki nem azért van a közeledben,mert szép vagy és van pénzed?Ha szép vagy,az nem a te hibád,de nem is a te érdemed,vmi célod csak van ezen kívül?!26/N
2015. okt. 29. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Látod problémáid, ergó igen.

Csak neveld át magad tudatosan minden általad szánalmassá tett szituációban( vagy még mielött megmutatnád mennyire szégyen vagy).

2015. okt. 29. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Ertekelem, hogy felismerted , milyen vagy es megjobban becsulendo, hogy valtozni is probalsz.

Jarj el futni heti 4-szer es meg jar vmi kuzdosportra: ezek onuralmat tanitanak Neked. Konolyan vedd a sportot, mert az fog segiteni. Meditalj is. Gondold vegig, h aznap mit mondtal es miert mondhattad. Hogy lehetett volna mondani, hogy ne legyel kiallhatatlan.

N

2015. okt. 29. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!