Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könyvtárban tényleg lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyvtárban tényleg lehet normális csajokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szeretnék találni egy normális,átlagos külsővel rendelkező(azért adjon magára de nem a fullos kategória) barátnőt,de nem tudom hogy mégis hol találhatnék ilyet.Egy ismerősöm ajánlotta a könyvtárat mert szerinte ott sok az ilyen típusú egyedülálló lány.Szerintetek tényleg lehet ott ismerkedni? 23/F

2015. okt. 25. 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet. Csak ritkasan vannak ott megfelelok
2015. okt. 25. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Könyvtárakban is manapság több pali van, mert elterjedt, hogy ott lehet csajokkal ismerkedni. Nem jó terep az, tapasztalatból mondom, főleg úgy nem jó csajozni, ha még rád is szólnak ha beszélgetsz, akkor nem leszel valami macsó állat
2015. okt. 25. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz ott is,mert bár járnak oda csinos nők,ez igaz,de nem igazán ismerkedni...Hanem tanulni leginkább,és ugye csöndben is kell lenni,tehát nem ilyen egyszerű ez a dolog...

24/F

2015. okt. 25. 14:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mikor volt időm, még nagyon sokat jartam könyvtárba mert szeretek olvasni es reménykedtem hogy meg tudok ismerkedni valakivel. Sajnos nagyon felénk lány vagyok. Soha senki észre sem vett, pedig nem vagyok bűn ronda (bár szép sem), adok magamra és igyekszem kedves lenni mindenkivel.
2015. okt. 25. 14:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Bárhol meg lehet próbálni az ismerkedést, így könyvtárban is, de a végeredmény úgyis attól függ majd, hogy mennyire nézel ki jól. Én próbálkoztam könyvtárban is, de mivel alacsony vagyok és ocsmány, ezért természetesen ott sem jött össze semmi sem.
2015. okt. 25. 14:30
 6/13 anonim ***** válasza:
én ennek úgy örülnék ha valaki mondjuk odajönne egy cetlivel, hogy ha végeztem megiszunk-e valamit vagy hasonló :D ha hosszan beszélgetnénk kellemetlenül érezném magam, mert zavarunk másokat, de ez aranyos is lehet.
2015. okt. 25. 14:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Könyvtárban szerintem soha senki nem ismerkedett még, legalábbis sikeresen nem. Ezt itt gyk-n találhatta ki valaki.
2015. okt. 25. 14:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hozzám pont így szólt oda a szemben ülő fiú a könyvtárban, hogy megiszunk-e valamit :) Nagy szerelem lett belőle.
2015. okt. 25. 15:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Mostanában gyakran járok könyvtárba, de én szinte csak lányokat látok ott. Lehetszerencséd lesz, van akinek reggel és késő délután van órája, már unja magát és vevő az ismerkedésre.
2015. okt. 27. 16:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Istenem mekkora probléma! A világ tele van jobbnál jobb nőkkel ti pedig itt rinyáltok!

Mindenütt lehet csajozni!

2015. okt. 27. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!