Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könyvtárban tényleg lehet normális csajokkal ismerkedni?
Azért az nem teljesen igaz, úgy értem én célirányosan jártam könyvtárba, ha volt olyan dolgom amit ott tudtam megoldani (pl. csapatmunka és hozzá közösen tervezni/olvasni stb.) akkor ott nem igazán tudtam közben beszélni (nem fogadták szívesen, akikkel egyébként simán jót beszélgettünk máshol).
Szóval persze próbálkozhatsz, de könyvtárba nem azért járnak az emberek. Vagy ha mégis, akkor jó nagy parasztok (mint én), mert zavarnak másokat- és nem csak azokat akikkel épp beszélni akarnak.
Miert emelted ki a kerdest? Amugy en is orulnek, ha odajonne hozzam valaki. En csak konyvekert jarok be, es van, hogy feloraig valogatok, hogy eppen melyiket vigyem el magammal :D ekozben nem zavarna, ha valaki leszolitana. Nem vagyok jo no, de csunya sem lehetek, mert azert az utcan odajonnek hozzam. Konyvtarban sajnos meg nem fordult elo, pedig meg kavezoja is van :( (kozponti Szabo Ervinrol beszelek)
23, L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!