Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen hol találhatnék egy normális, hűséges nőt?
Nem arról van szó, hogy nem keresek, hanem, hogy nem találok. Pedig szerintem nincsenek eget rengető elvárásaim.
Egy ideje egyedül vagyok, kellett egy kis idő, hogy kipihenjem az előző kapcsolatom, ami 5 évig tartott. Pár hónapja kezdtem el újra párt keresni, azt hittem, hogy könnyebb lesz.
A hónapok során próbálkoztam ismerkedni lányokkal, de különböző okok miatt sosem sikerült. Legtöbbször sikerült olyanokat leszólítanom, akiknek barátjuk volt. És tényleg volt, mert vagy megjelent mellettük hirtelen, vagy később láttam őket együtt. Volt olyan nő, aki nagyon megtetszett külsőre, a leszólításkor nagyon aranyosan viselkedett, de a következő randikon kiderült, hogy nem százas szegény, szinte bolond volt.
A legemlékezetesebb talán, mikor neten láttam meg egy lányt. Mivel nagyon megfogott, és nem tudtam sehogy sem elérni, ezért megkerestem személyesen. Fura mód örült neki, pedig késő este szólítottam le, egy kivilágítatlan buszmegállóban. :D Miután elmeséltem neki, hogy miért vártam rá, a 2. kérdése az volt, hogy milyen autóval jöttem. Ehhez hasonló szituáció történt nemrég, de akkor a fizetésem volt a kérdés. Ezek után elment a kedvem a kereséstől.
Nem plázacicák voltak, akiket megszólítottam, hanem kedvesnek tűnő, normális lányok. A szolidabb, visszafogottabb nőket kedvelem, akiknek nem a pénz a fontos, hanem hogy tényleg boldog kapcsolatban éljenek valakivel. Léteznek még ilyen nők egyáltalán? :)
29F
Naponta hány nőt szólítottál le? Nekem egy időben 3-4 volt a minimum.
Minél több lánnyal ismerkedsz, annál nagyobb lesz az esélyed a nőszerzősre.
(Egyébként megsúgom, ha jól csinálod a dolgokat, a csajok simán otthagyják miattad a pasijukat, ezt magam is tapasztaltam már...)
Nem vagyok az a típus, akinek olyan nő kell, aki kapcsolatban van. Én sem örülnék, ha valaki az én barátnőmet próbálná elvenni tőlem.
Nem napi szinten szólítottam le őket, hisz nem minden szembejövőt akarok megismerni, csak azt, aki megtetszik, aki szimpatikus. Nem tömegcikkek, hogy kiválasztok 4-5-öt közülük, aztán majd csak valamelyik eljön velem...
PUA-szagot érzek. És büdös...
Nem kell ez a "horgássz árammal" jellegű ismerkedős dolog senkinek.
13:14
Mi a bajod a PUA emberekkel? Talán azért büdös neked, mert a férfiak többségénél jóval nagyobb sikereket érnek el a csajozásban?
Egyébként megnyugtatlak: Nem kell PUA-nak lenni ehhez a mentalitáshoz, normális esetben a férfiak így gondolkodnak, ez öröklött tulajdonság.
"öröklött tulajdonság" meg egy ordas lópikulát. Erre rengeteg ellenpélda van ahol kemény férfiideál fatrnak minden fia kis búza vagy fordítva.
Amúgy a pua-val a legnagyobb problémák: tárgyiasító hozzáállás, "a nagyobb célért pusztítsunk el mindent és mindenkit" agresszív felfogás és végül egy olyan sivár lelkivilág amit jobb messzire kerülni.
Hajjaj. Kicsit elszabadultak a dolgok ahogy nézem.
Hallottam már erről a PUA-ról, de elég szánalmasnak tartom személy szerint.
Nekem nem azzal van gondom, hogy hódítsak meg egy nőt, mert szerencsére van egy személyiségem, amit általában kedvelnek. Nekem az a gondom, hogy nem találok olyan lányt, aki nem a pénzre hajt, akinek nem az autó az első kérdése, aki egyedülálló lenne éppen, vagy akinek nem a telefonja nyomogatása a mindennapi tevékenysége, hanem a céljaink elérése közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!