Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék normális és csinos korombeli barátnőt? 22/F
2. nekem is ugyanez volt az első gondolatom,hogy valószínűleg igen,ha normális és ad magára tudom viszonozni,akár még többet is.
Jó tippek
buli:
számtalan különböző buliban voltam ahol két fajta nő típust lehetett megkülönböztetni(lehet én vagyok az alpári és szar helyekre jártam,de ez majd kiderül a reakciókból):
- részeg vagyok rosszabb esetben be vagyok drogozva típus ,csak alkalmira játszik (volt aki konkrétan ezt ki is jelentette nekem holott ki se nézné belőle senki)
- aranyásó, csak a pénzedre játszik (ez már inkább szemmel látható,szóval jól levehető,ha valaki jártas ilyenekben.)
- 3. és ez a legritkább amikor normális lányok, elmennek egyet szórakozni,és onnantól már attól függ mennyire illik össze a fiú és a lány.
hozzá kell tennem ezek közül egyik se hosszú életű kapcsolat általában.
A külsőmmel mondhatjuk nagyjából elégedett vagyok, főleg mióta sportolok, csak ez ugye fokoz egy újabb problémát h azok is szép számmal próbálkoznak akik csak szexre hajtanának. Persze őket viszonylag könnyű likvidálni.Csak számomra csalódás hogy gyakran leragadnak a külsőmnél,és a belsőm meg sem akarják ismerni.
Amúgy a külsőt illetően nincsenek különös elvárásaim, a benső annál problémásabb...kevés olyan volt az életemben akivel igazán meg volt az összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!