Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szinte lehetetlen csinos barátnöt találni? Lányok, fiúk normális válaszát várom
neten nem lehet ismerkedni,mert egy lány 100 levelet kap fiúktól,meg mindenkivel randizik,válogat,ha élöben próbálkozom,szórakozóhelyen azt mondják a lányok,hogy szórakozóhelyen nem lehet ismerkedni,nem ismerkedni jöttek,van barátjuk,szoktam már utcán,bevásárlóközpontban is próbálkozni,eladócsajokkal is,ott is azt kapom: "van barátom"-csak ezt tudják mondani, most tényleg minden szép lánynak van barátja? minden lányra 100 fiú jut vagy mi?
pedig nem vagyok csúnya,kedves,intelligens vagyok,mégis mindig falakba ütközöm
itt az " Ideális Megoldás "
egy perctöl halgasátok !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=6yqicxzEAx8
F/24
10:06 Akkor menj te oda ahoz a fiúhoz aki neked tetszik,mert ha tényleg olyan fontos neked,hogy legyen valakid akkor eljött az ideje,hogy HASZNÁLD A SZÉPSÉGED(mivel úgy tűnik nem tudod) ha annyira szép vagy mint ahogy állítod és az agyaddal sincs baj ,akkor szinte bármilyen fiút megkaphatsz :)
Valószínűleg,az lesz a bajod,hogy rossz férfit választasz és jól "rábaszol".De ha okos vagy akkor ezt el tudod kerülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!