Normális? Okozhatja az idő, vagy becsúszott a lehetetlen?
Mindig használunk gumit. Sose nyúl hozzám spermás kézzel, sose hatol be gumi nélkül és a gumit mindig ellenőrizzük. Sose szakadt ki eddig..
Hisztis vagyok, érzékeny vagyok, de még mindig nem jött meg...
30-35 naponta élem át a női nem csodáját keserves kínok közt, utoljára Júni 29.én jött meg, ha jól számolom, akkor most van a 37. (éjfél után 38.) napom. Ha 30-35 naponként jön a Mikulás, ez sok késés?
Köszönöm a válaszokat :(
de h eshetnék teherbe, ha ahogy leírtam, úgy védekezünk, ellenőrizzük, és mocskos kézzel nem nyúlunk egymáshoz? :( félek..
de körülbelül, minden hónapban eljátssza ezt a mensim, de eddig ez a rekordja..
Voltam múlthéten nőgyógyásznál, mert el mentünk rákszűrésre. vett kenetet, mert erős a folyásom, de mondta, hogy semmi bajom, a hormonok miatt van. Hullik a hajam is, azt mondta, azt is a hormonok okozhatják. Sajnos nem szedhetek fogamzásgátlót, mert migraine rohamokat váltott ki, de olyasmit mondott, hogy a férfihormonokat kellene visszább nyomni.
Abból a kenetvételből is kiderülne, ha terhes lennék?
Bocsánat a sok buta kérdésért de ezt nagyon senkivel nem tudom megbeszélni :(
kenetvételből nem derül ki. ha hormonprobléma,akkor vegyél Hormeel homeopátiás cseppet-kb. 2000.-ft- engem ez teljesen rendbehozott.
itt olvashatsz róla:
Még mindig nem jött meg, pedig 40-41. nap :S...
ma vettem tesztet, reggel csinálom meg, de nem hiszem el, hogy baba lenne... sose szakadt ki a gumi..
néha fáj már a hasam is, de nem jött meg. Életemben nem akartam még így vérezni.....
"Nagy hidegben és nagy nyári melegben megváltozik a női ciklus. Ilyenkor mindig több levelet kapok arról, hogy “nem jött meg időben”, “nem a megszokott módon jött meg”, “később jött meg pár nappal”. Utánanéztem, lehet-e ennek a hátterében valami.
A menses késéséhez nem elég, hogy hidegebb vagy melegebb van a szokásosnál, azonban a szélsőséges időjárás kialakíthat olyan elváltozásokat, ami önmagában már elég ahhoz, hogy megváltozzanak a tünetek (erősebb vagy gyengébb vérzés) vagy pedig korábban vagy később jelentkezzen a vérzés.
Az első gyakori ok a felfázás, ami téli hidegben és nagy melegben is egyaránt jelentkezhet (többet járunk mezítláb, lábról felfázunk, nyáron estefelé hűvösebb van, de a nappali meleg miatt lengébben öltözünk, hideg italokat iszunk stb.)
A második lehetséges ok a lélekben keresendő. Mindenki számára ismert a “hosszú forró nyár” szindróma, a nagy meleg agressziót okozhat, növekszik a stressz, a nagy hidegben, a téli hónapok alatt pedig a szervezet lecsökkent szerotonin szintje miatt reagálunk rosszabbul a stresszes helyzetekre, depresszió alakulhat ki, ami szintén a menstruációs tünetek megváltozásához vezethet.
A harmadik ok lehet a vashiány, amire a téli, egyoldalú táplálkozás miatt szintén nagyobb esélyünk van."
Szia!
Nekem sokat késett, ezért elmentem orvoshoz. Kiderült, hogy 11 éve PCOS-em van, emiatt hullott a hajam, szedtem fel jó pár kilót, erősödött a szörzetem. Felírták a cipromixet, amiben anti-androgán van. Ha neked a férfihormonjaiddal van problémád, arra tökéletes. Mellette nem egy elhanyagolható dolog az, hogy fogamzásgátlóként is működik. És kb 2300 Ft 3 hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!