Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék normális és csinos korombeli barátnőt? 22/F
Figyelt kérdés
Nincs nagy követelményem csak adjon magára és legyen normális.2014. júl. 27. 18:37
21/26 A kérdező kommentje:
mostanában realizálódott bennem,hogy bárhol jobb lehet mint itt, ez egy halott környék szórakozási szempontból, még talán baz meg vas megyével vetekedhet,ahogy hallottam.
2014. júl. 27. 21:40
22/26 anonim válasza:
Na ezzel egyet tudok érteni.Nagyon jót fog tenni a környezet változás.:)Pestet egyébként is szeretem,mondjuk sokan huzamosabb ott élés után megutálják mondván túl zajos, nekem viszont épp ez tetszik benne...ellentéte Fehérvárnak.
23/26 A kérdező kommentje:
áhh fiatal vagy még és fehérvári sokan pont ezért vágynak pestre,mert azt hiszik,hogy ott milyen pörgés van pedig ha jól sejtem fősulira/egyetemre mész, ott meg vagy normálisan csinálod a sulit és keveset bulizol vagy első évben búcsút inthetsz a pesti életnek :D
2014. júl. 27. 21:48
24/26 anonim válasza:
Most ne konkrétan a bulikra értsd:D Egy pörgős környezet az embert is felpörgetni, legalábbis én így vagyok ezzel. Meg szeretem ha van lehetőségem választani különböző opciók közül..
Amúgy meg a sulit persze hogy mindent beleadva fogom csinálni, hiszen végre azt tanulhatom amit szeretek.
25/26 A kérdező kommentje:
na akkor hajrá és grat, pesten ami dominál az a kocsma utána buli, más szórakozási lehetőség nem nagyon adódik ott. Alapból,ha bepörögsz majd lehűtik a kedélyeket pár jägerrel :)
2014. júl. 27. 21:56
26/26 anonim válasza:
Köszönöm:)
Na én viszont léptem,mert holnap meló.Jó éjt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!