Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék egy normális pasit? 20L
Tényleg nincs nagy elvárásom legyen magas mert én is az vagyok, jóképű, kedves és ennyi..
Nem akarnék még egy barátot elveszíteni ezért nem akarok mé egy barátságból kapcsolatot
Kedves kérdező. Én nem csak a szexre hajtok de szerintem a szex egy nagyon normális dolog. Én például nagyon szeretem csinálni. :) De egyéjszakás kalandokkal sohasem élek. Nem tudom számodra mit takar a normális pasi fogalma, de kíváncsi lennék rá. :) De ha még netalántán illenének rám az elvárásaid és megfelelnék neked, te miért lennél jó nekem?
Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy én mondjuk bele szeretnék menni egy "komoly kapcsolatba" mondjuk egy állítóla "érett" lánnyal. Kérdező ezt most ne vedd magadra, de gyakorin nagyon sok az ilyen érett, kedves lány meg hasonlók... Nem biztos, hogy én szeretném még elkötelezni magam. Én szívesebben gondolkozom még Tartós Szexkapcsolatban! :$
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!