Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudtok javasolni olyan tárkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok javasolni olyan tárkereső oldalakat, ahol jó eséllyel lehet normális társat találni?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, és a férfiak érdekelnek :)

Köszönöm!

2015. okt. 23. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Az utcának a bal, és/vagy a jobb oldala. :)
2015. okt. 23. 17:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Hmmmmmm köszi. Ez igen hasznos válasz :D :D

De már próbáltam, és nem jött be :D

2015. okt. 23. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Olyan nincs. Ugyan akkora az esély, mintha bárhol máshol keresgélnél.
2015. okt. 23. 18:00
 4/10 anonim ***** válasza:

A legjobb társkeresőre írtál éppen. Mindjárt kapsz majd 20 privátot, nem baj, ha nem kérted őket, ez a kérdéshez jár. :) Ebből kb. 10 lesz olyan, amihez csatolnak egy péniszt is bónuszként. Kb 7 levélben pedig szép magyar mondatokban kifejtik, hogy miért őket válaszd: "Szia, BMW-m van, jössz egy körre?; Csá, mizu, dugunk?"

A maradék 3 üzenetet végre teljesen normális emberektől kapod, megjelenik az intelligencia. Persze mindegyik írója az ország másik felében lakik, sosem jár a te környékeden, és te sem az övéiken.

Üdv a GYK társkeresőn. :)

29F

2015. okt. 23. 18:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Igaz-igaz...........csak hirtelen felindulásból kérdeztem, mert elegem van már a sok idiótából :( azért köszi!
2015. okt. 23. 18:32
 6/10 A kérdező kommentje:
4-es: erre nem is gondoltam :DDDDDDDDDDDDD látszik, hogy nem sokat lógok ezen az oldalon :DDDDDDDDDDDDD
2015. okt. 23. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Hamar függővé fogsz válni, nyugi. :D De azért máskor írd ki, hány éves vagy, mert ha fiatalabb kategóriába tartozol, akkor mindenki írni fog, viszont ha idősebb, MILF kategória, akkor is.. :D

De amúgy miért nem a való világban ismerkedsz? :)

2015. okt. 23. 18:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Mindenhol próbálok, a való világban is, csak valahogy nem sikerül :D úgyhogy próbálok minden szálat megmozgatni (nem szó szerint) :DDDDDDD
2015. okt. 23. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:

A tárkereső neve: élet!

Az internet nem társkeresésre való.

2015. okt. 23. 18:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Az internet elég sok mindenre való.
2015. okt. 23. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!