Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha ennyire vonzódom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ennyire vonzódom egy adott férfi típushoz?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom, nagyon tetszenek a hosszúhajú srácok. Már gyerekként is így volt.

7éves lehettem, amikor ment egy rajzfilm a tévében, ahol az egyik férfi karakternek vállig érö hajat rajzoltak az alkotók. A mese nem volt a kedvencem, csak amiatt a kobold srác miatt néztem. 8 évesen láttam elöször a Gyürük Urát. Nagyon tetszett Legolas karaktere, és hatalmas csalódásként éltem meg, hogy Orlando Bloom a közéletben se nem szöke, se nem hosszú hajú.

Szóval, kiskorom óta rajtam ez a dili.

Valahogy máig a hosszúhajú férfiak az ideálom, ha csak külsöre kell választani, elöbb kezdek egy hosszú hajú (akár simán hosszú, akár raszta) , átlagos arcú sráchoz vonzódni, mint egy rövid hajú nagyon jóképühöz. Egyszerüen nem tudom befolyásolni, így vagyok bekötve, pedig már próbáltam átformálni az ízlésem.

Olyan helyen dolgozom, ahol rengeteg különbözö ember megfordul, ma rám mosolygott egy szöke raszta srác, azt hittem, elájulok menten.

(Aki ebböl azt szüri le, hogy csak a külsö számít, ívesen teszek a szemèlyiségre, és felszínes vagyok, kérem, ne írjon. Voltak, és

lehet, még lesznek is rövid hajú férfiak, akik szintén tetszenek)

Meg tudom ezt valaha változtatni?

(Bejön a metálos és alternatív külsö is, magam is metálos vagyok, de nem ez az oka, plussz rajtam nem látszik)

20+N

2015. okt. 15. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Vannak defektes emberek, te közéjük tartozol. :D Ennyi.
2015. okt. 15. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:

"Voltak, és

lehet, még lesznek is rövid hajú férfiak, akik szintén tetszenek"

Akkor most ezt nem értem... :D

2015. okt. 15. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Szereztem egy képet a kérdezőről: [link]
2015. okt. 15. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, minden nő egy-egy férfitípushoz vonzódik. Egyébként nekem is hosszú hajam van, de amúgy ocsmány a fejem, így nem kellenék neked.
2015. okt. 15. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Hmm, ő is az ideálod?

[link]

Vagy van egyéb kritérium is?

2015. okt. 15. 21:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Konkrét kritérium nincsen, haja színe, szeme színe, testalkata (eltekintve a képen látható, egyéb okokból is kifogásolható szélsöségektöl) mindegy, szóval nem érdekel, hogy vékony, izmos, vagy mackósabb, amég nem lépi át a jóízlés határát. Magasság ugyanez, 167cm-töl(ennyi vagyok én) 2 méterig, tök mindegy.

Az arca meg vagy terszik, vagy nem, ezt nem tudom megfogalmazni. De inkább a karakteresebb, jellegzetesebb arcú férfiak szoktak megfogni, nem a szimmetrikus, arányos arcú jókèpüek.

2015. okt. 15. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs veled, én is ilyen vagyok. :)

Volt olyan párom, aki anno kérdezte, hogy általánosságban mi az ideálom, utána végig a kapcsolatunk alatt azzal b-tatott, ha gondja volt, hogy bezzeg ha hosszú haja lenne... és milyen felszínes vagyok...

Ehhez képest a mostani párom is kopasz, és nem cserélném le senki másért. Az meg, hogy megnézem a nekem tetsző pasikat... ő meg a nőket, na és? :) Attól őt még nem szeretem kevésbé.

Én azt mondom, hogy amíg nem ez az elsődleges szempont (tehát mondjuk egy egyébként minden szempontból tökéletes pasit nem dobsz el, csak a hajhossz miatt), addig nincs gond. Mindenkinek van ideálja, ez teljesen rendben van. :) Más meg a kék szemet, nagy mellet, X magasságot szereti.

25N

2015. okt. 16. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
exemnek is tipikusan a félhosszú/hosszú hajú srácok tetszettek. Kb. mindegyik. Sőt nála ez olyan szintű dolog volt, hogy új ismerősöket nem is arcról ismert meg hanem hajról. Mégis velem járt úgy, hogy rövid a hajam :D
2015. okt. 16. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!