Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi teszi a magamfajta lúzereket lúzerré?
Már megint egy ilyen nő...
Hidd el, lenne aki megdugna mert pinád van. Köztudott, hogy mèg a csúnya nőket is megkefélik.
Ha pasi lennél valamennyire érteném a rinyádat, de így jogtalan.
Tul válogatós vagy.
De miért érdekel téged az, hogy mások találnak e boldog kapcsolatot vagy sem?! Nem tökmind1, hogy ők hogy élnek?!
Én szingli férfi vagyok, és hozzád hasonlóan mindig olyanba zúgok bele, aki nem viszonozza, belém pedig mindig olyan lányok esnek, akik nekem nem jönnek be. Nyilván örülnék egy boldog kapcsolatnak, de azt magasról leszarom, hogy másoknak hogy megy ez, én csak a saját boldogságommal foglalkozom, felőlem legyen mindenki olyan boldog, amennyire csak lehet. Amúgy nincs ilyen, hogy valaki "macskás nőnek születik", csak olyan, aki azzá válik. Lényegében rajtad áll.
Nem kell annyit ezen agyalni, jó persze tudom, hogy nagyon nehéz kizárni, én is minden nap legalább egy órányit tépelődök magamban, hogy milyen jó lenne ha lenne egy rendes barátnőm, de a maradék 23 órát azért szerencsére sikerül hasznosabb elfoglaltságokkal eltölteni, amik boldogabbá tesznek. Úgyhogy hajrá, először is foglald le magad minél több tevékenységgel és lehetőleg olyannal, amiben sikeres lehetsz, ezek örömet fognak okozni és a kisugárzásodon meg fog látszani és óriási fog dobni a párkeresési esélyeiden.
azért vidd lejjebb az elvárásaidat egy férfivel kapcsolatban, és minden rendben lesz, találni fogsz te is valakit. Lehet nem lesz mindenben tökéletes, és 100% nem úgy fog viselkedni, ahogy te a kis fejecskédben már előre lejátszottad, hogy milyen lesz, de lesz valakid.
férfiként mondom, hogy az utolsó 4 sort például végigolvasni is nehéz volt, nemhogy végigvinni belőle mindent, mielőtt a csaj lelép :D
Nem peches vagy, hanem nem tudsz tanulni. Az eseményeknek nem tudod felderíteni az okát és változtatni a viselkedéseden. Kezdetnek pl ezeket a három szavas Coelhos mondatokat próbáld meg elfelejteni, ettől nem mélyebb leszel, hanem rettentően tinis.
"Magányosnak. Szomorúnak. Bánatosnak. Annyira szeretnék már egy pasit, akivel boldog lehetek. Akibe szerelmes vagyok, akihez vonzódom. Ilyet még találnék is, de olyat akarok, aki engem akar. Akinek én vagyok a mindene. Aki viszontszeret. Aki számára én vagyok a legszebb. Aki odaig van értem. Aki támogat. Aki büszke rám. Aki gondoskodik rólam. Aki elűzi, elkergeti a magányt. Aki megnevettet. Aki a tenyerén hordoz. Aki bemutat az ismerőseinek. Aki meglep. Aki törődik velem. Akinek én vagyok a legfontosabb. Akit érdeklek. Akinek fontos vagyok." Ezt a részt el se olvastam, annyira igénytelen. Tök felszínes és közhelyes vagy, a megoldás gondolom az orrod előtt van, de a tanulásra való képtelenséged miatt folyton ugyanazokat a köröket rovod. Fejlődj. Szívemből kívánom, hogy találd meg a kulcsot a változáshoz. Általában az segíteni szokott, ha megpróbálod elképzelni álmaid férfija milyen nőre vágyik és megpróbálsz olyanná válni. A keresést fejezd be. Fejleszd magad, legyél egyre jobb, hogy a férfiaknak MEGÉRJE veled lenni. És néha vállalj kockázatot, csinálj olyasmit, ami nem vall rád. Muszáj változtatnod, ha eredményt akarsz.
1kis trükk randi előtt. Újjadat bedugod "oda" majd eldörzsölöd a fülcimpádon.
Francia dámák trükkje. Így csábította el Diana, Hanry herceget, és a fiát is aki feleségül vette azt a "senkit".
Minden nő erre vágyik. Egy rendes, vidám, udvarias, jófej, intelligens, helyes, jó alakú férfira.
Vegyük ki az egyenletből a jó alakút, helyest. Ha intelligens, jófej, udvarias, vidám, rendes, akkor már kuka, mert 2 jellemző kiesik? Ráadásul olyan 2, aminek java része genetikán múlik. Nonsense ez a stílus, amit megengedsz. Azt várod, hogy valaki ajnározzon körbe, te meg karba tett kézzel pontozd a delikvenst, hogy minek felelt meg és minek nem adott nap vagy az ismerkedés kezdetekor. Kíméljen meg az Isten az ilyen nőktől. Nem beszélve arról, hogy csak a buta nők szókincse a pasi. Egy igazi, bölcs, érett nő a férfi szót használja általában.
Akit ezek után jól megunsz.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!