Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam mindenkihez kevésnek?
Figyelt kérdés
Mindenhonnan csak rossz visszajelzéseket kapok. Egy igazi lúzer vagyok. Rólam tényleg elmondható hogy egy két lábon járó szerencsétlenség vagyok. A szüleim is azt mondják, hogy soha nem lesz senkim, és hogy engem sose fog elviselni senki. Tényleg nem jött még soha egy párkapcsolat sem. Csak ilyen rövid ideig tartó valamik. Már az is előfordult hogy egy pasi barátnő mellett írogatott nekem, és utána azon gondolkodtam, hogy én semmit sem érek, lehet csak szexelne a barátnője mellett.2018. szept. 21. 14:48
11/15 anonim válasza:
Az elettol nem fogsz anyai patyolgatast kapni, olyan az elet, mint mikor jol telibe vernek, es ilyenkor nem sajnalni kell magad, hanem vissza utni olyat, hogy ott maradjon. :D Ehhez tartsd magad.
12/15 he84 válasza:
Tudod kérdező, a belső sokkal fontosabb normális esetben. Hiába vagy te szebb egy férfi barátnőjénél, nyilván a belső jelleme, a kisugárzása az, ami vonzóvá teszi jobban a szemében azt a nőt, nem a külseje. Ám belőled árad a túlzott szomorúság, depi, negatív hozzáállás rosszul, mindenféle változtatni akarás nélkül. Így nem lesz semmi se jobb, hanem inkább rosszabb. Hiába vagy szép, ha belül ilyen rossz passzban vagy. Vannak átlagos, átlag alatti nők is, akik elfogadják magukat, nem így állnak hozzá, jobb a kisugárzásuk is, ami sokkal vonzóbb.
13/15 A kérdező kommentje:
De a barátnője se egy mosolygós valaki, sőt mintha a képein is szomorúság gyötörné. Én mosolygok a képeimen is.
2018. szept. 21. 16:59
14/15 anonim válasza:
De mi lenne, ha nem a másikkal foglalkoznál, hanem SAJÁT MAGADDAL??? És saját magadat fejlesztenéd és nem másokhoz mérnéd magad?
Akarsz egyáltalán saját életet? Ez ott kezdődik, hogy lesz.rsz mindenkit és nem a másik életével foglalkozol és nem érdekel az, hogy ki mit gondol rólad.
És mi van, ha ő kevesebbet mosolyog? De talán sokkal harmonikusabb és pozitívabb még így is a hozzáállása az élethez, sem mint a tiéd.
Szóval egy szónak is száz a vége, foglalkozz magaddal, fejleszd magad.
De ha csak a kifogások mögé bújsz, akkor soha nem fogsz kelleni senkinek, nem lesz családod, nem lesz gyereked és macskás néniként egyedül fogsz meghalni a saját negatív önutálatoddal együtt.
Remélem nem ezt akarod.
15/15 he84 válasza:
Ne az érdekeljen, hogy a barátnője mosolyog-e és hogy mennyit mosolyogj. Vannak akik komolyabbak alapból. Ráadásul nem mindenki tehet arról, hogy nem mosolyog, mert vannak olyanok is, akik nem tudnak könnyen mosolyogni, mert olyan az arc és száj berendezésük. Én is ilyen vagyok, alapból nehezen mosolygok, komolynak tűnök sokszor, néha kissé morcosnak is emiatt, de belül nem vagyok az. Ha nevetek valamin, akkor jobban, könnyebben tudok mosolyogni. Lehet hogy az a nő is ilyen, hagyd őt békén, ne féltékenykedj. Ne versenyezz, ne másokkal foglalkozz, hanem magaddal, hogy ne legyél ilyen megkeseredett belsőleg! Olvasd el újra jobban, figyelmesen amiket korábban írtam én és mások is hasonlóan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!