Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak, hogy kevésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy kevésnek érzem magam minden lányhoz, aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Első pillantásra látom, hogy százszor jobb csaj mint én amilyen pasi. Belegondolva nem sok minden áll amellett, hogy ilyen gyáva vagyok. Úgy értem, hogy nálam rosszabbnak is van/volt már barátnőjük.

Ki lehet ezt nőni vagy ezzel kell éljek örökre? Az évek során változok majd annyit, hogy legalább ez enyhüljön?

2018. márc. 5. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Meg ne változz, így vagy tökéletes külön, meg a csajok is külön. :D
2018. márc. 5. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem volt még túl sok kapcsolatod.....

Az önbizalom nem a levegőből kapod, a többi ember viselkedése, visszajelzése váltja ki belőled, tudatosaul benned, hogy jó amit csinálsz. Ha tisztában vagy azzal mik az erényeid és a hibáid, akkor egyrészt tudsz rajta javítani, másrészt előre tervezheted mivel fogod a másik felet meggyőzni. Ha nem vagy biztos magadban, akkor nehezen adod el magad, ez így van az üzleti életben is.

HA nem méretteted meg magad a nőknél, akkor soha nem lesz annyi rutinod, hogy elérd a célod!!!

2018. márc. 5. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Pontosan, kedves utolsó te látod jól. Bírom az olyan válaszolókat itt, akik azt bírják tanácsolni, hogy "há' legyen önbizalmad!". Ez nem így működik, nincs olyan, hogy csettintek egyet es lesz, vagy hogy holnap úgy kelek fel, hogy tele vagyok őnbizalommal. Az egyik, ha nem a legfontosabb összetevője a múltbéli sikerek, tapasztalatok. Ezek feltétlenül szükségesek egy egészséges önbizalomhoz...
2018. márc. 5. 15:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Egyet értek veletek, de sajnos nekem a kamaszkoromból kimaradtak a pozitív élmények, amik igazán építhették volna az önbizalmamat, sőt inkább rombolták, és ennek köszönhetem szerintem, hogy itt tartok

Azóta kiszakadtam abból a környezetből, már más ember lettem, minden jobbra fordult, de a lányoknál például még mindig érzem azt, az állapotot, amit éreztem 7-8 éve mikor még általános iskolába jártam. Most vagyok 20 egyébként.

2018. márc. 5. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:
A masodik valasz nagyon hasznos. Meg annyit hozzatennek, hogy hasonlo helyzetben voltam, mint te par evvel ezelott. Akkor elkezdtem dolgozni egy helyen, ahol az egyik kollegammal nagyon jo baratok lettunk es rengeteget tanultam tole. 10 evvel idosebb nalam es Apam helyett Apam lett, rengeteg jo tanacsot adott es teljesen atformalta a vilagnezetemet. A legfontosabb dolog, amit meg kell erteni, hogy senkinel nem vagy kevesebb es nem szabad felni, hogy onmagadat add. Az, hogy egy csaj "jobb" nagyon rossz bozzaallas es azt mutatja, hogy nem becsulod magadat elegge. Azt kell latni, hogy ki vagy, mit ersz es nem szabad felni az elutasitastol. Ha elesel, felallsz, leporolod magadat es mesz tovabb. Eloszor nehez lesz, de a sokadik eses utan mar meg sem erzed a dolgot es az egesz mellekhatasa az lesz, hogy felelem nelkul fogsz tudni beszelni csajokkal (es mindenki massal is). Na, ott kezdodik a mokas resz, mert ott mar az egesz "csajozas" csak egy vicces kihivas lesz es meg jol is fogod magad kozben erezni. En mar sokadik kalandomon vagyok tul es jelenleg boldog parkapcsolatban elek, de a mai napig a fulemben cseng a jobaratom tanacsa, amikor elmondtam neki, hogy van egy lany, aki tetszik, de felek vele beszelni. Csak nevetve annyit mondott: "O is budoset sz*rik."
2018. márc. 5. 15:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Ezt értem, és tudom, hogy nem szabad túlbecsülni őket, magamat meg le, de most még a gyakorlatban ez nincs meg, vagy mikor cselekedni kéne. Fejben már megvan, és elfogadom, de élőben még van hova fejlődni benne.

Ez, hogy ő is büdöset sz*rik azt nem igazán tudom miért mondogatják sokan, e téma kapcsán. Még jó, hogy... mivel ő is ember. Nem úgy nézek rájuk mint valami Istennőkre csak mint jó külsejű emberekre, ami éppen elég.

2018. márc. 5. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Nincs önbizalmad + aki tetszik, még alaposan túl is idealizálod, így tűnhet úgy, hogy messze vagytok egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. De ez csak egy illúzió. Az átlag embernek nincs olyan életútja, amitől hátast kéne dobni és csak az embereknek talán 10%-a nem átlagos. Szóval nem kell ennyire görcsölni.

31/f

2018. márc. 5. 17:33
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát azért aki sportoló vagy gazdag az jókora előnyből indul, nemde?

Az már bőven nem nevezhető átlagosnak. Átlagos vagyok én például, aki nem igazán jó semmiben, max a nyafogásban...

Mit tegyek akkor, hogy leküzdjem ezt, hogy felmagasztalom a csajokat akik tetszenek?

Az utcán is inkább átmegyek a másik oldalra ha jön velem szemben két-három szép lány. Mielőtt kilépek valahova szétnézek, hogy nem-e jön valaki aki jól néz ki.

Ez már tényleg tarthatatlan...

2018. márc. 5. 21:48
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha indul nyafogó bajnokság ott még lehetsz első helyezett és akkor máris nem leszel átlagos:D
2018. márc. 8. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!