Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem magam mindenkihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam mindenkihez kevésnek?

Figyelt kérdés
Mindenhonnan csak rossz visszajelzéseket kapok. Egy igazi lúzer vagyok. Rólam tényleg elmondható hogy egy két lábon járó szerencsétlenség vagyok. A szüleim is azt mondják, hogy soha nem lesz senkim, és hogy engem sose fog elviselni senki. Tényleg nem jött még soha egy párkapcsolat sem. Csak ilyen rövid ideig tartó valamik. Már az is előfordult hogy egy pasi barátnő mellett írogatott nekem, és utána azon gondolkodtam, hogy én semmit sem érek, lehet csak szexelne a barátnője mellett.
2018. szept. 21. 14:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Mert súlyos önbizalomhiányban szenvedsz, nincs reális önképed magadról, utálod magad.

És mi van, ha néhányan negatív visszacsatolást adnak neked? Bebizonyítottad már nekik az ellenkezőjét? Persze, hogy nem. De sírni azt tudsz.

Jó visszajelzést ne is várj addig, amíg semmit nem teszel annak érdekében, hogy pozitívat érdemelj.

Foglalkozz önismerettel, önszeretettel, önvizsgálattal.

2018. szept. 21. 14:52
 2/15 anonim ***** válasza:
45%

Mert kevés az önbizalmad. De ezt ne fogd arra amik veled történtek, légy a magad ura. Az én szüleim is mindig ezeket mondták, ehhez képest 23 évesen minden téren is, előrébb tartok mint ők valaha, az egyik egyedül halt meg, a másik meg munkásszállón sínylődik :D

Én meg a nyaralóba süttetem a se**em a férjemmel :D

MINDEN RAJTAD MÚLIK! Soha ne hagyd, hogy valaki befolyásoljon.

2018. szept. 21. 14:53
 3/15 A kérdező kommentje:
Könnyű ezt így írni, de én nagyon érzékeny ember vagyok. Lehet a depresszió miatt is, de könnyen eltudom magam sírni csak úgy. Továbbá soha nem volt egy igaz barátom sem, mert a suliban is kigúnyoltak.
2018. szept. 21. 14:55
 4/15 anonim ***** válasza:
93%

Én is depressziós voltam, és sose voltak anno barátaim. Ez sem kifogás, vagy magad húzod ki a xarból, vagy a szüleidnek joggal lesz igazuk.

Ne sírjál, helyette inkább tanuljál valamit, leköti a figyelmed, mint az önpicsogtatás.

2018. szept. 21. 14:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldásokat, hogy hogyan változz meg! Menj pszichológushoz, olvass pszichológiai önfejlesztő könyveket, nézz ilyen témában a youtube-on előadásokat.

Mi mindent a szádba rágtunk, odaadtunk mindent, de helyetted nem tudjuk ezeket elvégezni.

2018. szept. 21. 15:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek a 4. hozzászólóval. Találd meg azt a dolgot akár tanulás, akár hobbik terén, amik miatt értékesnek fogod magadat találni. Én is rettenetesen depressziós voltam, próbálkoztam is egyszer az öngyilkossággal. Ezután rátaláltam arra a dologra, ami miatt tudom, hogy érdemes élni és szebbnek látni a világot.
2018. szept. 21. 15:02
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

*A szüleim is azt mondják, hogy soha nem lesz senkim, és hogy engem sose fog elviselni senki.

A "kedves" szüleidnek köszönd meg, hogy voltak oly "aranyosak" hogy az életedre átkot, és ráolvasást alkalmaztak. Ennek köszönhető a te jelenlegi állapotod és az ebben lévő problémáid gyökere.

2018. szept. 21. 15:08
 8/15 A kérdező kommentje:
Edzeni járok, az egy ideig megnyugtat, jobb kedvem lesz, mert látom szebb a testem, de utána megint rossz kedvem lesz, mert látom hogy akik ennyi időt se fordítanak a külsejükre sokkal szerencsésebbek. Pl. annak a fiúnak a barátnőjétől is csinosabban nézek ki, még se hagyná el.
2018. szept. 21. 15:09
 9/15 anonim ***** válasza:
68%

*Egy igazi lúzer vagyok. Rólam tényleg elmondható hogy egy két lábon járó szerencsétlenség vagyok.

Ez pedig saját magadra kimondott átok, ami mindenben fog téged gátolni. Önbeteljesítő jóslatnak szokták hívni, de rosszul.

Úgy hogy ha nyomorult és sikertelen akarsz lenni, akkor csak folytasd tovább, mert jó úton haladsz hozzá.

2018. szept. 21. 15:15
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Jaj kislány, nemcsak a külsőddel kéne foglalkozni, hanem a BELSŐDDEL is! Hisz a sok negatív gondolat, amit mondasz magadról, az belülről jön!
2018. szept. 21. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!