Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok értékes, ha a barátnőjét nem hagyja el miattam?
Figyelt kérdés
Nem volt köztünk soha semmi. Már régebbről is ismerjük egymást, de egy pár éve egy pár hónapig együtt dolgoztunk. Nem voltunk rosszban, de nem is voltunk haverok. Egyszer rám írt, mikor a barátnőjével szétmentek. Viszont újra összejöttek. A pasi írogatott nekem utána is, úgy hogy egyszer eltűnt, máskor meg írt. Most viszont folyamatosan ír, de van amikor hosszabb ideig nem ír, akkor gondolom biztos a barátnőjével van. Előfordult már hogy búcsúzáskor odaírta, hogy puszillak, amire azt írta hogy véletlenül írta. Azt mondta szeret velem beszélni, azért ír rám.2018. szept. 19. 13:11
21/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cafka, de meg egy paraszt vagy. Ő ír nekem mindig, én először sose írok rá magamtól, csak írok arra amit ír.
2018. szept. 19. 15:10
22/27 anonim válasza:
Valamiért mégis nagyon hajtassz rá...de a megnyilvánulásaidból ítélve nem csoda hogy a barátnő az értékesebb...ez valószínű neki is lejött.
23/27 A kérdező kommentje:
Ha én hajtanék rá, akkor én írnék rá állandóan, sőt utalásokat tettem volna, de nem tettem. Ő ír nekem mindig először.
2018. szept. 19. 15:39
24/27 anonim válasza:
Na ha meg ennyire elutasítod nagyon egyszerű a dolog: legközelebb ha ir válaszolsz neki hogy ne írjon többet mert nem vagy rá kíváncsi.
25/27 anonim válasza:
"ö ír nekem mindig először."
Lenyegtelen. Nem kotelezo valaszolni. Foleg, ha kapcsolatban van.
26/27 anonim válasza:
Nem volt köztetek soha semmi. Barátok vagytok kb. Miért hagyná el érted a szerelmét? Abban, hogy puszillak, nincs semmi. Én simán írok ilyet a fiú barátoknak, férjnél vagyok, és őt ez nem zavarja. Neki is vannak ellenkező nemű barátai... Nem értem a problémád.
27/27 anonim válasza:
Te akkor érzed magad értékesnek, ha szét tudsz szedni egy kapcsolatot, és tönkreteszed egy másik nő életét, miközben a pasija nem is érdekel.
Ez az egész csak arról szól, hogy rivalizálsz a másik csajjal. Miközben ő azt se tudja, hogy létezel. De így is kiüt a nyeregből.
Valószínűleg pont ezek miatt nem leszel soha, senki szemében értékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!