Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezdenétek olyannal, aki már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek olyannal, aki már csalta meg barátnőjét?

Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

Siman.

N

2018. jún. 28. 21:49
 2/15 anonim ***** válasza:
20%
Nem.
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Kezdtem. Engem is megcsalt...
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem, mivel csak a nők érdekelnek.
2018. jún. 28. 21:53
 5/15 anonim ***** válasza:
10%
Most komolyan ezért lettem lepontozva? :D óvoda...
2018. jún. 28. 21:56
 6/15 anonim ***** válasza:
43%

Attól függ, sem egyértelmű igent, sem egyértelmű nemet nem tudok válaszolni.

Főiskolás koromban kezdtem ilyennel, csak nem tudtam, hogy ilyen. Azóta nem tudom, hányadik nőnél tart, hosszú távon még amellett sem tudott megmaradni, akivel eljegyzésig is jutottak, pedig az komolynak tűnt.

Ha netán csak kalandozni akarnék, és nem akarok komolyat, akkor ez nem lenne probléma, mert eleve nem terveznék hosszabb távra.

Aztán még biztos van többféle helyzet is, ami most nem jut eszembe. Van, amikor kezdenék, van, amikor nem. A visszaesőkkel azért vannak fenntartásaim komoly kapcsolatra, de ha mondjuk csak egy botlás volt, és amúgy tartós kapcsolatra törekszik az ember, az még nem biztos, hogy szélhámos.

2018. jún. 28. 22:03
 7/15 anonim ***** válasza:
ma 21:56 Miért? A pontokra hajtasz, talán fizetnek a pontok után?
2018. jún. 28. 22:03
 8/15 anonim ***** válasza:
5%

teljesen mindegy hogy kezdenétek - e :D

én 27 éves pasi vagyok

eddig kb. minden barátnőmet megcsaltam már :D volt akit csak egy csókkal, volt akit rendesen szexel, ráadásul pont a munkatársával :D

a tapasztalat azt mutatja mindig lesz olyan nő aki kikezd velem, pedig sokszor úgy bánok velük, mint egy darab ronggyal :D

ti arra vagytok beprogramozva, hogy a bunkó , gazdag macsókat szeressétek én pedig megadom ezt ami jár nektek :) van pénzem, jól öltözködöm jó kocsim van, de a szemembe semmit nem értek, ha jobbat találok belé mártom a kéjlécmet :D

és amint mondtam mindig de mindig van valaki akinek én leszek az isten

mégegyszer mondom : kár a kérdésért kiscicáim :)

2018. jún. 28. 22:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Potencionális százalékgyűjtő vagyok. Nem tudtad utolsó? :D
2018. jún. 28. 22:05
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

8as igazából egy csóró, vézna, pattanásos, görbe hátú kis nyomi, aki 30 évesen az anyjával él, ő mos rá, főz, takarít.

Ne ide járj hazudgálni haver ;)

2018. jún. 28. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!