Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Depressziós vagyok, a nap,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós vagyok, a nap, hét nagy részén az ágyban fekszem. Hogyan tudnám eladni magam egy lánynak hogy én is érdekes fiú vagyok? Ti kezdenétek egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Sokszor azért nincs önbizalmam, mert attól félek, nem lehetek érdekes a lánynak, nincs különösebb hobbim, nem szeretek emberekkel találkozni, barátkozni, stb.

Most fejezem be az iskolát, dolgozni is fogok, ilyen értelemben nincsen gond.

Hogyan tudnám eladni magam, hogy felkeltsem az érdeklődését?

Természetesen a bulizós, barátkozós, aktív "social life"-ot érő lányok így eleve nem érdekelnek, tudom hogy nem illünk össze, keressenek hasonló fiút.

De esetleg vannak befelé fordulóbb lányok, akik szívesen lennének ilyen fiúval?

Persze szerveznék közös programokat, de inkább kirándulást, túrázást, utazást, hasonlókat.

2018. ápr. 7. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha valamit nem tudsz, jatszd el, hogy tudod.

Szoval jatszd el, hogy minden rendben, aztan majd ha igy sikerul osszeszedned valakit, szepen fokozatosan ontsd ra ezt a mocskot amiben valojaban vagy. Ha szerencsed van lojalis lesz es elnezi, megbocsajtja. Ha nem, akkor dobni fog.

2018. ápr. 7. 00:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem te sem tartod magad érdekesnek, miért várod el mástól?

Tessék felemelni a feneked és nyitni a világra egy kicsit! A depresszió nem kifogás.

2018. ápr. 7. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
De ez bazi jó, hogy látod mi a probléma! Csak akkor miért nem teszel a szükségleteidért?
2018. ápr. 7. 07:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Biztos hogy találsz, ne engedd hogy eluralkodjon rajtad ez az èrzès. Javasolnám hogy olvass sokat, hülyèn hangzik de segit. Főleg ha önfejlesztő könyveket olvasol, egy pár hèt ès mintha kicserèltek volna. ;) nővèremnek sok ilyen könyve van, ha gondolod elkèrem a címeket:)
2018. ápr. 7. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!