Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki csak a párkapcsolat hiánya miatt depressziós lesz, és ha lenne partnere, akkor rendbe jönne lelkileg?
Szerintem letezik, az ember tarsas leny, nekem például nagyon megvaltozik a hamgulatom ha talalok egy lelekitarsat ugymond
25F
És szerinted,ha jó darabig nem jön össze semmi,aztán igen,akkor minden egy csapásra megváltozik ?
Kisüt a nap,minden probléma elvész.
Ne rohogtess :D
Utána jön,a másikra a hibák vetítése,túlzott ragaszkodás....stb.
És még folytathatnám...........
A depresszió egy betegség.
A gyógymódja gyógyszerek és pszihoterápia kombója.
Volt egy exem, aki velem próbálta gyógyítani magát. Nekem is volt "agybajom" egy jó kis Terézanyu komplexus.
Zsák a foltját, mi?
Hát nem.
Tulajdonképpen borzasztó volt úgy egy hónap után.
Élt a fejében egy kép a tökéletes nőről, és ez a séma itt-ott nem passzolt rám, ő pedig kegyetlenül szidott érte.
Cserébe én hülye nem elhagytam, hanem próbáltam segíteni...
Tápláltuk egymás hülyeségét.
Végül elhagytam, ekkor ment a könyörgés, fenyegetőzés, gagyi öngyilkossági kísérlet(kiugrott a másodikról, bele a bokorba. Télikabátban)
Végül pszihológusnál kötöttem ki, keményen dolgozom azóta is, hogy mádok helyett önmagamat próbáljam megmenteni.
*nem függ össze
Bocsi, még nem ittam kávét
Ha barátai sincsenek, akkor lehet. Akkor viszont ha összejön neki egy kapcsolat, azzal, akivel összejön, nagyon ki fog szúrni, ha az illető meg rendben van és normális életet él, több lábon állva.
Aki amiatt depis, mert nem jön neki össze egy kapcsolat, annál komoly gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!