Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan, hogy valaki csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki csak a párkapcsolat hiánya miatt depressziós lesz, és ha lenne partnere, akkor rendbe jönne lelkileg?

Figyelt kérdés
Nem súlyos depresszióra gondolok hanem, ha valaki már régebb óta keres párkapcsolatot, de nem jön össze neki. Ilyenkor nem csoda, hogy valaki lehangolt, motiválatlan lesz csak nem tudom, hogy ez depresszió kategóriába esik e.
2018. febr. 19. 07:22
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem letezik, az ember tarsas leny, nekem például nagyon megvaltozik a hamgulatom ha talalok egy lelekitarsat ugymond

25F

2018. febr. 19. 07:28
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Aki egyedül életképtelen,az egy párkapcsolatban is az lesz,csak ezt sokan nem értik meg.
2018. febr. 19. 07:29
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 Depresszió és az életképtelenség nem ugyanaz. Mielőtt válaszolsz légyszi gondold át mit írsz!
2018. febr. 19. 07:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted,ha jó darabig nem jön össze semmi,aztán igen,akkor minden egy csapásra megváltozik ?

Kisüt a nap,minden probléma elvész.

Ne rohogtess :D

Utána jön,a másikra a hibák vetítése,túlzott ragaszkodás....stb.

És még folytathatnám...........

2018. febr. 19. 08:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A depresszió egy betegség.

A gyógymódja gyógyszerek és pszihoterápia kombója.

Volt egy exem, aki velem próbálta gyógyítani magát. Nekem is volt "agybajom" egy jó kis Terézanyu komplexus.

Zsák a foltját, mi?

Hát nem.

Tulajdonképpen borzasztó volt úgy egy hónap után.

Élt a fejében egy kép a tökéletes nőről, és ez a séma itt-ott nem passzolt rám, ő pedig kegyetlenül szidott érte.

Cserébe én hülye nem elhagytam, hanem próbáltam segíteni...

Tápláltuk egymás hülyeségét.

Végül elhagytam, ekkor ment a könyörgés, fenyegetőzés, gagyi öngyilkossági kísérlet(kiugrott a másodikról, bele a bokorba. Télikabátban)

Végül pszihológusnál kötöttem ki, keményen dolgozom azóta is, hogy mádok helyett önmagamat próbáljam megmenteni.

2018. febr. 19. 08:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Komoly lelki gondjaim vannak, közben lett egy remek párom, nem oldott meg minden gondot. Ha nincs velem, ugyanolyan magányos vagyok, hiába szeret engem. A kettő igenis összefügg.
2018. febr. 19. 08:38
 7/10 anonim ***** válasza:

*nem függ össze

Bocsi, még nem ittam kávét

2018. febr. 19. 08:39
 8/10 A kérdező kommentje:
#5 Az durva! Ő akkor súlyos depressziós lehetett, neki tényleg kellett volna orvosi segítség. Szerencsére én nem vagyok olyan még öngyilkossági kisérletem se volt. Nekem csak annyi bajom van, hogy a magánytól nem lelkesedek semmiért, nem vagyok motivált, nincs egy normális jövőképem. De nem vagyok életképtelen, mert dolgozom, eltartom magam és jól élek. Emlékszem mikor nem is olyan rég ismerkedtem egy lánnyal, úgy volt, hogy bejövök neki, megjött az életkedvem, boldogabb voltam, tele voltam energiával. Amikor kiderült, hogy nem kellek neki ugyanolyan szarul voltam, mint most.
2018. febr. 19. 08:50
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Nyilvan van. De nem szabad magunkat nagyon lelkileg lehangolni ha nincs parunk, penzunk, hazunk, gyerekunk stb. Tartani kell az egeszseges lelki egyensulyt mert a valosag szempontjabol teljesen felesleges hogy rosszul erezzuk magunkat, foleg, hogy a pesszimista hangulat miatt esetleg elszalasztunk lehetosegeket...
2018. febr. 19. 09:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha barátai sincsenek, akkor lehet. Akkor viszont ha összejön neki egy kapcsolat, azzal, akivel összejön, nagyon ki fog szúrni, ha az illető meg rendben van és normális életet él, több lábon állva.

Aki amiatt depis, mert nem jön neki össze egy kapcsolat, annál komoly gondok vannak.

2018. febr. 19. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!