Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós srácként van esélyem párkapcsolatra egy kedves/normális lánnyal?
Tanacsot nem tudok adni, es foglalt is vagyok igy ne ertsd felre.
De nagyon szimpatikus, ertelmes, es jofejnek tunsz iras alapjan :)
Szerintem nem lesz itt gond ha kis batorsagot szerzel
És akkor mi van, ha foglalt vagy? Nem gondolod, hogy van jobb a barátodnál?
Vagy megelégszel vele?
Először is ne skatuljázd be magad, hogy depressziós srác vagy!
Az antidepresszánsok pedig valóban nem használnak, sablon duma, de a probléma okát kell megkeresni, a gyógyszer pedig nem oldja meg a problémádat.
Egy jó pszichológus pedig hasznos lehet a mentális problémáidra. Nekem is az segített.
de talán most érzem magamat az utóbbi éveket tekintve a "legkiegyensúlyozottabbnak" - ez jó hír, ha magaddal rendben vagy, könnyebben találsz párt, persze egy megfeleő pár is sokat tud segíteni az ember hangulatán.
Fel a fejjel, 22 évesen nem vagy lekésve semmiről.
1es vagyok.
En diplomas apolo vagyok. Depresszios voltam, manias epizodokkal. Vagyis bipos.
Ferjem is depresszios volt mielott engem megismert. Onmagat adta igy akkor is beleszerettem.
5 eve ismerem es sokkal ertekesebb a kapcsolatunk az atlag emberehez kepest mert mi ertekeljuk egymast. Es pedig senki meg nem mondana rolunk. O helyes-gazdag, orszagosan ismert sportolo, en pedig hat..csinos, ahogy o mondja.
Tehat ez a betegseg nem valogat. Nezz szembe vele. A szorongast pedig ugy hiszem magatartasterapiaval es provokacios tesztekkel lehet legjobban orvosolni.
Ha szeretned, tudok orvosokat ajanlani akiktol tanultam. Az orszag egyetlen kulonallo pszichatriai intezmenyet vezetik. Es embersegbol otosok.
Egy dolgot pedig mondok, ami egesz betegseged es eleted folyaman elkiserhet: minden fejben dol el, es csak azt lehet meggyogyitani aki meg is akar gyogyulni. ( vagy egy jo szakember ra tudja vezetni h meg is akarjon :D)
Kedves Kérdező,
ez -kívánságod szerint- egy építő jellegű hozzászólás lesz.
Építsd újra magad.
Az ember nem szabad, h ennyire függő legyen: "Azt érzem, hogy a magány és az intimitás hiánya napról napra jobban tönkreteszi a szervezetemet." Szted alkalmas vagy ebben az állapotodban egy kapcsolatra? Tényleg a jelenlegi mentális státuszod akarod ráterhelni a társadra?
Sztem építsd fel magadban a választ arra a kérdésre, h miért kellene Téged választania valakinek is? Mit gondolsz, mi vonzóbb a női nemnek: a mostani állapotod, v mondjuk -adja az Isten neked- 25 évesen elmondhatod magadról, h gyógyult vagy? Nos?
Elhiszem, h sz@rul érzed magad, de nem osztom a véleményedet, h a párkapcsolat húzna ki a bajból. Inkább gyanítom, h van még egy csomó fontos mindenféle az életedben, amit a ca. 15 soros kérdésedben nem mondhattál el. Dolgozz azokon. A jövendőbelidnek is jobb, h fejlődsz, Neked is, és a későbbi gyermekeiteknek is.
Üdv és jó építkezést!
R
Exem egy az egyben olyan mint te. 1 évig voltunk együtt, tovább nem bírtuk elviselni azt az állapotot amibe miatta kerültünk. Sajnos b*szott bármit is kezdeni magával, hiába adtam neki a tanácsaimat, hogy mi mindent kéne megpróbálni.
Ha tudod kezelni az állapotod és nem vetíted ki a partnerre minden gondod bajod, akkor szerintem lehet esélyed. Mondjuk ehhez egy birkatürelmü csajt kell találnod.
Megértem,én is hasonló problémákkal küzdök kiskorom óta. A barátom nem tud mit kezdeni velem,nem érti meg,inkább lenéz kicsit,gyengének tart. Barátaim nincsenek a sok költözés miatt stb.
Szerintem ne siettesd a kapcsolatot,az majd jön,ha eljön az ideje,és tényleg nem szerencsés egy problémás embernek kapcsolatba mászni,jobb ha előbb önmagadat találod meg.
Ha voltál már kezelésen biztos körvonalazódott már benned hogy mi lehet a problémád forrása.Ha nem,érdemes elgondolkozni rajta.Nem biztos hogy sokat segít,de nekem mondjuk könnyebb,ha tisztábban látom.
A legideálisabb egy olyan lány lenne aki átment hasonlókon,megért,esetleg tud segíteni.Természetesen van rá esély hogy találj egy rendes lányt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!