Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyi esélye van egy pasinak valaha is normális párkapcsolatra, aki lassan 5 éve tanul az egyetemen és talán sose lesz diplomája?
Írhatsz nekem is részleteket. :)
L22
Nem irreleváns, hogy miért nem tudod megszerezni a diplomád, ebből sokminden kiderül.
Én is kínkeservesen szenvedtem az első egyetemen, de két év után beláttam, hogy nem nekem való ez a hely, átmentem egy teljesen más szakra és lassan végzek-igaz, így nekem is öt évembe kerül, viszont mivel másodjára jól tudtam választani, cseppet sem lesz kínkeserves a munka és jól is fogok keresni.
Ha ennyire nem megy, miért nem hagytad ott és keresél masik szakot?
Írhatsz üzenetet, ha akarsz
Több olyan ismerősöm van (egyetemről, amit 2010ben hagytam abba), aki 8-10 éve tanul ugyanazon az alapszakon, dolgozgat a HÖKben és sehol sincs még a diploma, simán kinézem belőlük, hogy még lehúznak ugyanennyit ugyanott. Nálam kizáró ok lenne ez a hozzáállás (lébecolunk az egyetemen, hogy ne kelljen elmenni dolgozni, addig is támogatnak a szülők - nem azt írom, hogy te ilyen vagy, félre ne érts, de ők bevallottan ezért csinálják), mégis 5-ből 4-nek mindig van barátnője. Szóval ebből kiindulva sanszos.
Mondjuk ezek a lányok általában elég fiatalok, első-másodévesek és párévente cserélődnek (mivel ők komolyodnak, de a srácok nem), míg az ismerőseim a harmincat tapossák. Ilyen is van.
Olyan munkáért nem éri meg 5+ évet lehúzni az egyetemen, amivel később is csak napról napra élnél szvsz.
Nekem is majd 7 év lesz mire decemberre végzek, de már 3 éve dolgozok mellette, és bármikor felvennének teljes állásba, nem minimálbérért. Ennek ellenére is sajnálom, hogy nem léptem korábban, és nem hagytam ott ezt a szar képzést.
Egyébként szerintem a csajokat rohadtul nem érdekli mit meg hogy tanulsz.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!