Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyi esélye van egy pasinak valaha is normális párkapcsolatra, aki lassan 5 éve tanul az egyetemen és talán sose lesz diplomája?
Figyelt kérdés
Akit érdekelnek a részletek, leírom privátban, de a kérdésem szempontjából végül is irreleváns. A lényeg, hogy 26-28 éves koromra legjobb esetben is eladósodva lesz egy munkahelyem egy kínkeservesen megszerzett diplomával, rosszabb esetben meg egész életemben nyögni fogom a tandíjat és napról napra fogok élni. Milyen perspektívái lehetnek egy ilyen embernek úgy az élet bármely területén, beleértve a párkapcsolatot is?2017. febr. 21. 17:43
11/13 anonim válasza:
Nem a diploma a problema, hanem ez a szanalmas picsogas, amit itt nyomsz.
Legy mar ferfi bakker.
12/13 anonim válasza:
Én is 5 évet szenvedtem egy egyetemen, amit nem végeztem el.
Otthon Tacskóban árufeltöltöttem lópikuláért, most Svájcban vagyok kézilány egy kajáldában. Mindent lehet, csak akarni kell.
13/13 anonim válasza:
12-es vagyok, azért Svájc, mert a párom ide kapott állást, és nekem egyértelmű volt, hogy jövök vele. Nyelvet beszélem elég jól, a zöldségpucoláshoz, stb. meg egy érettségi is elég.
Viszont a kollégák jó fejek, a főnök szintúgy, sokkal jobb, mint otthon volt.
Csipoghattam volna én is, hogy jaj, meg juj, helyette éltem az életem, találtam egy szuper társat, akiért megérte váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!