Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy amíg nem volt barátnőm, addig nem voltam érdekes senkinek, de amint lett több nőt is érdekelni kezdtem? Ugyan az a személy vagyok, mint előtte!
Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 17:24
1/10 anonim válasza:
Már kérdezted ötször. Keress rá a válaszokra. Ha az a sok rizsa nem volt elég, akkor meg kár kérdezni, most se érted meg.
Persze, tudjuk: nem te voltál, ma regeltél, ez az első kérdésed.
2/10 A kérdező kommentje:
Így van!
2018. febr. 27. 17:29
3/10 anonim válasza:
Talán azért, mert megnőtt az önbizalmad és emiatt változott a kisugárzásod is. Elég gyakori eset.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem, mert ha nincs Velem a barátnőm vagy kimegy mosdóba és úgy látják, hogy egyedül vagyok akkor nem érdeklődnek.
2018. febr. 27. 17:33
5/10 anonim válasza:
Mit nem értesz ezen? Nem vagy vonzóbb. Csak van egy csomó liba, akinek a foglalt fax jobban ízlik. Attól érzi magát jó nőnek, ha egy foglalt faszit el tud venni a másik nőtől. Te itt csak a sötét paraszt vagy a sakkjatszmában.
6/10 anonim válasza:
A nőkben ösztönszinten benne van, hogy az kell nekik, aki másoknak is.
7/10 anonim válasza:
Ez velem is így van,csak lányként. Amióta barátom van több fiú is meg akart környékezni. Lehet tényleg az önbizalom és/vagy kisugárzás változott.
8/10 anonim válasza:
Pozitívabb a kisugárzásod és ez tetszik másoknak is.
9/10 anonim válasza:
Ha ugyanaz maradtál mint voltál, akkor valamit rosszul csinálsz. Nekem tetszik az, amilyen irányban változok a barátnőm mellett.
10/10 anonim válasza:
Hmmm. Ez jó csajozós tervnek tűnik. Bekamuzok egy álbarátnőt, kreálok egy hamis nőnemű szemelyt, esetleg egy ismerősömet ráveszem, hogy játsza el IRL, es akkor nem kell meg jópár ev kudarccal szembenéznem...
Na jó, nyilvan viccelek, ok, inkább szomorú belegondolni, hogy még akár működhetne is az ötlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!