Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes, hogy fényképes Társkeresőkön nem kellek egy csajnak se de az utcán, metrón több csaj is szokott nézni?
azert neznek emg mert ronda vagy :D
el ne hidd hogy barmelyik nönek az az álma hogy a 3 as metron ismerkedik meg a jovobeli pasijaval.
szal ha megneznek az vagy veletlen, vagy azert mert valami fura/nevetseges rajtad.
ha tenyleg stirolnek azt eszreveszed, es ha kis ido utan visszanezel, akkor meg mindig teged figyel, szemeztek, mosolyog stb.
ha ezek nincsenek meg akkor csak scannelt es elrekott a semlegesbe. ha szemeztek erdemes megszolitani, barmivel...de tenyleg.
1. Tényleg igaz, hogy nem vagyok fotogén.
2. Miért válogatósabbak?
3. Nem vagyok ronda,pont ezért nem értem! Ha Brad Pitt a 3- as metrón utazna nem szólítják le a csajok, mert metrón nem ismerkednek? Ugyan már ne rőhögtess!!!
Szerinted az összes csaj olyan bátor,hogy folyamatosan bámulna egy fiút? Ez is röhej. Áltbn. nagyon félénkek
Én meg fotogén vagyok, engem inkább Facebook-on keresnek és jelölgetnek, élőben nem szólítanak meg, csak ritkán. Nem is igazán néznek. Mondjuk ennek az is lehet az oka, hogy ijesztő vagyok vagy valami.
Szóval ebben lehet valami. 🤔
L
#6 kivancsi lennek milyen lehet egy ijjeszto lany?🤔
De most komolyan, ennyire durvan feketevel sminkelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!