Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj nem szokott jó hosszan megnézni mikor találkozunk akkor nem tetszem neki?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam, hogy valaki akkor tetszik valakinek igazán ha teljesen elmerül benne mikor meglátja.
Vagyis ha engem nem szoktak másodpercekig nézni meg hosszan szemezni velem (max. míg rám néz) akkor ne is próbálkozzak?
2018. febr. 1. 07:51
1/8 anonim válasza:
Hülyeség. Én pl eléggé zárkózott vagyok. Nem szeretem tartani emberekkel a szemkontaktust, nekem ez túl "sok". Általában zavarba jövök és elkapom a tekintetem. Inkább az a ritka, mikor valaki hosszabb ideig néz valaki szemébe szerintem.
2/8 anonim válasza:
Ez így ebben a formában, főleg általánosítva nem igaz... akivel " intimebb" kapcsolatban vagy, az hosszabb ideig néz rád...
3/8 anonim válasza:
# 2
" akivel " intimebb" kapcsolatban vagy, az hosszabb ideig néz rád..."
Vagy szeretne, abban lenni veled;)
4/8 anonim válasza:
Szerintem az a helyzettől is függ.Hol találkoztok?Éppen mit csinál?Azért ha nekem tetszik valaki arra másként nézek:). 48/NŐ
5/8 A kérdező kommentje:
Az egyetemen például, vagy bárhol ahol naponta látjuk egymást.
2018. febr. 1. 13:00
6/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett a volt kollégám. Még „szinte” akkor sem néztem rá, amikor egymással beszéltünk, hogy még véletlenül se’ áruljam el magam. Közbe meg azon agyon agyaltam, hogyan tudna „megdönteni"... ;)
7/8 anonim válasza:
Hát akkor ezek szerint én ronda, alacsony férfiként bejövök minden csajnak. Mert ahogy rájuk nézek kapásból elfordítják a fejüket.
8/8 anonim válasza:
# 7
Látják, hogy kicsi emberke vagy, nagy bottal s pirulnak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!