Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj Ukrajnában kb.400 km-re Budapesttől ahol én élek, megbeszéltem vele hogy augusztusban találkozunk, szerintetek menjek vagy ne? Valakinek tapasztalata ilyen téren?
valami félutat beszéljetek meg!
pl nyíregyházán talalkoztok vagy ilyesmi
ha ebbe belemegy a csaj akkor ok.
legyél úr! keres szállást!
pl. pénteken talalkoztok, akk foglalj szallast péntek éjszakára. ha jól a lakul a randi ajánld fel neki h pihenjetek le ( ;) ) és majd holnap hazamegy :D
ha nem, akkor is jó neked h nem hulla fáradtan mész haza és alszol egyet.
dobsz egy fész linket?
kivancsi vagyok miylen egy gyönyörű ukrajnai lány :D
Szerintem ez tipikus csapdaja az emberrablasnak vagy szervkereskedelemnek. Gondolom fiatal es egeszseges vagy. Egy fiatal feher szemelynek a szerveit keresik a legjobban a fekete piacon beultetesre.
Szerintem tul nagy a kockazat,ahhoz kepest,h milyen keves a hasznod az egeszbol.
Ennel meg az is jobb,ha az utazas es motel koltseges inkabb kupiban koltod el. Csak a lakohelyeden elokkel ismerkedj es ne menj bele utazasokba. Mert nagyon gyanus ez az egesz. Egy ismeretlent elhiv magahoz?? Hat eleg erdekes..
N
utsó
miért lenne gyanus?
hagyd már! és miért ne utazgasson, hogy emgtalálja az igazit?!
le mertem fogadni neked is volt távkapcsolatod stb...jaa hogy az más,...mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!