Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok értékes, ha a barátnőjét nem hagyja el miattam?
Komoly problemak vannak a fejedben.
Ezzel a logikaval az altalam ismert osszes ferfi ertektelen, mert nem hagyom ott miattuk a baratom.
Valamit elég rosszul látsz...Nem te nem vagy értékes..a pasinak az x éves kapcsolata értékes annyira, hogy nem dobja el azért, mert ti chaten néhanapján jókat beszélgettek általános dolgokról. Ha megcsalná veled a barátnőjét és nem hagyná ott, akkor ő nem lenne egy értékes ember, olyanra meg keveseknek van szükségük.
Az hogy te és a pasi barátnője hogy néztek ki külsőre, milyen első tulajdonságaitok, végzettségetek stb. van, lényegtelen, látott már olyat is a világ, hogy valakinek a szeretője/új párja külsőre kevésbé volt szép, művelt mint a házastársa/exe. Akkor a szerető/új pár értéktelen ember?
Az önértékelésed (elég értékes vagyok-e?), ne egy férfi vagy bárki más határozza meg, ezt magadban kell rendbe tenned először is. Javaslom, hogy kezdj el önismereti könyveket olvasgatni, vagy ilyen témájú előadásokra, tréningekre járni, ha egyik sem segít, akkor kérd szakember segítségét.
Ahhoz képest, hogy nem érdekel az illető, és nem vagy rá nyitott, elég sokat foglalkozol vele :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Akkor a "pasid" másoknak is VÉLETLENÜL írogatja, hogy puszilja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!