Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék én is értékes férfi a nők szemében?
5-ös:
Ez az igazság, ebben nincs semmi frusztráció. :D Ha van elég pénzed, akkor mindegy mit mondasz vagy hogy nézel ki, mindig lesz nőd, mert akár kilóra megveszed őket. :D Aki meg másképpen gondolja, az baxa meg a rusnya dögöket. :D
A saját szemedben legyél értékes, szeresd magad. Ne akarj másoknak megfelelni.
És ne legyél olyan frusztrált pancser, mint a #3,4 válaszolók.
Először magadat kell megszeresd, ismerd fel a hibáidat és erősségeidet. A hibákon próbálj javítani, az erősségeket hangsúlyozd ki (külső, belső tulajdonságnál egyaránt). Próbálj ki új dolgokat, sportolj amiből aztán önbizalmat meríthetsz, mert az az alapja az egésznek. Ha ezt a szintet elérted, utána már a kisugárzásodon is látszódni fog a határozottság.
De csak hogy általánosságban pár olyan tulajdonságot megemlítsek saját tapasztalatok alapján, amit a nők fontosnak tartanak: magabiztosság, jó humor, céltudatosság, spontánság, tudsz meglepetést okozni, domináns viselkedés (ami nem azt jelenti hogy lenézed a másikat és szarba se veszed), izgalmasan tudod előadni magad, aktív tevékenységek űzése.
Hagyd a fenébe, ha nem megy ne erőltesd. :)
A sport nem segít semmit, attól nem lesz senki szociálisabb, se bátrabb én mindig is xarrá edzettem magam, ami csak a csövön kifér, de ettől nők még ugyanúgy átnéztek rajtam. Ez is csak parasztvakítás:) Veleszületett adottság, hogy kellesz e majd a nőknek vagy sem, csinálhatsz te akármit, nem fog változni a helyzeted akkor sem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!