Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetnék én is értékes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék én is értékes férfi a nők szemében?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 18. 06:23
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Elōbb a saját szemedben kell azzá válnod(önszeretet), utána már nem akarsz majd imponálni senkinek és minden gördülékenyebbé válik.
2018. ápr. 18. 07:05
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Pontosabban nem lesz imponálási kényszered, és ez önmagában imponáló lesz. ;)
2018. ápr. 18. 07:13
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Legyél magas, jóképű, izmos, gazdag!
2018. ápr. 18. 07:47
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Pörgeted a mercedes kulcsot és közben számolod a vaskos pénzköteget, rögtön odalesznek érted. :D
2018. ápr. 18. 08:14
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Nem leszel olyan frusztrált, mint #3 és #4, és máris javulnak az esélyeid.
2018. ápr. 18. 08:35
 6/10 anonim ***** válasza:
24%

5-ös:

Ez az igazság, ebben nincs semmi frusztráció. :D Ha van elég pénzed, akkor mindegy mit mondasz vagy hogy nézel ki, mindig lesz nőd, mert akár kilóra megveszed őket. :D Aki meg másképpen gondolja, az baxa meg a rusnya dögöket. :D

2018. ápr. 18. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

A saját szemedben legyél értékes, szeresd magad. Ne akarj másoknak megfelelni.

És ne legyél olyan frusztrált pancser, mint a #3,4 válaszolók.

2018. ápr. 18. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Először magadat kell megszeresd, ismerd fel a hibáidat és erősségeidet. A hibákon próbálj javítani, az erősségeket hangsúlyozd ki (külső, belső tulajdonságnál egyaránt). Próbálj ki új dolgokat, sportolj amiből aztán önbizalmat meríthetsz, mert az az alapja az egésznek. Ha ezt a szintet elérted, utána már a kisugárzásodon is látszódni fog a határozottság.

De csak hogy általánosságban pár olyan tulajdonságot megemlítsek saját tapasztalatok alapján, amit a nők fontosnak tartanak: magabiztosság, jó humor, céltudatosság, spontánság, tudsz meglepetést okozni, domináns viselkedés (ami nem azt jelenti hogy lenézed a másikat és szarba se veszed), izgalmasan tudod előadni magad, aktív tevékenységek űzése.

2018. ápr. 18. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe, ha nem megy ne erőltesd. :)

A sport nem segít semmit, attól nem lesz senki szociálisabb, se bátrabb én mindig is xarrá edzettem magam, ami csak a csövön kifér, de ettől nők még ugyanúgy átnéztek rajtam. Ez is csak parasztvakítás:) Veleszületett adottság, hogy kellesz e majd a nőknek vagy sem, csinálhatsz te akármit, nem fog változni a helyzeted akkor sem.:D

2018. ápr. 18. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Remélem, van annyi eszed, hogy a "szeresd magad", "legyen önbizalmad", "legyen kisugárzásod" bullshiteket nem veszed komolyan.
2018. ápr. 18. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!