Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a másodlagos női nemi jellegem nem fejlődött ki (szóval ránézésre férfi is lehetnék), attól még tetszhetek valakinek?
Nagyobb sikerem lenne, ha nem öltöznék nőnek, nem sminkelném magam és levágatnám a hajam? Papíron nőnemű vagyok, és a nemi szervem alapján is, de mellem például egyáltalán nem nőtt. Nincs genetikai betegségem.
Biszexuális vagy leszbikus lányok közt szoktam látni ilyeneket, akik nagyon férfiasak.
Én meg rendszeresen látok ilyan lányokat abszolút jóképű férfiakkal mászkálni.
Na persze nem úgy, hogy teljesen le van vágva a hajuk. Ránézésre meg pont nem a mellméret határozza meg, hogy valaki nőnek néz ki vagy férfinak.
Tudom mert nem egy olyan kollégám van akik pl. nem járnak bevásárlóközpontban WC-re mert bár lányok, de fiúként élnek és nem véletlenül barátnőjük van épp ezért.
Kérdésedből viszont nem derül ki, hogy most csak a nagyon pici melleid miatt panaszkodsz vagy azt sem tudod eldönteni milyen nemű vagy és kihez vonzódsz.
Kicsilány, nem te vagy a Föld nevű bolygón egyedül, akinek kicsi a melle. GENETIKA, ennyi!
Sportolj, formásítsd a popsid. Ha már elől egy kicsit lapos vagy, akkor hátul legyél kerek. Derekad legyen vékony.
Egyébként pszichológus látott már téged?
Ne nyafogj már!! Más lánynak is kicsi a melle. Vegyél fel szoknyát, engedd ki a hajad, sminkelj.
Ne viccelj, magamról simán el tudom képzelni hogy tetszenél!
Ha téged zavar, akkor spórolj össze szilikon cicire.
Hú, de le lettem pontozva egyből minimum 17 ember által.
Valami érv vagy építő jellegű kritika a kérdezőnek esetleg, ha már ennyien itt vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!