Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar a barátom múltja. Hogy lehetnék túl ezen?
Ha az ilyen nok megemberelnek magukat, szednenek magukra egy kis buszkeseget es igenis elhagynak az ilyen hapsikat, akkor talan ok is leszallnanak kicsit a magas lorol.
De bocs, tudom, hogy egy ilyen vilag csak vagyalom.
23N
Szerintem nem kellene bunkózni. Én sok olyan embert ismerek, akik élték az életet nagy kanállal , utána meg benőtt a fejük lágya. Azért mert valaki valamilyen még nem biztos, hogy idővel nem tár jobb útra.
De a kérdésedre válaszolva: ezt magadban kell lerendezned, ha úgy érzed nem tudsz megbízni benne, akkor hagyd, mert folyamatosan ezen fogsz kattogni, akkor is ha semmi nem történik.
22/N
Áh, ne tojj be.
Egyszerűen keverj le neki egy hatalmas pofont és mondd, hogy most figyeljen rád, mert többször nem mondod el: vagy jegeli az egóját mostantól vagy jobb lesz, ha jobb kezével kezd újra jó viszonyt ápolni. Neked egy normálisan viselkedő férfi kell, nem pedig valami önelégül hangember, aki valami komplexusát éli ki az idétlen viselkedésével.
4es: nem arról van szó, hogy baj, ha valaki kiélte magát, de miért kell ezt az aktuális pár arcába tolni?
Kérdező, én megértelek, de muszáj ezt vele megbeszélned, mert ezzel mérgezi a kapcsolatotokat. A sarkadra kéne állnod, és nem meghunyászkodni az akarata előtt. Ha meg nem lehet vele egyáltalán megbeszélni: komolyan ilyen kapcsolatot akarsz? Jó ez így neked?
"4es: nem arról van szó, hogy baj, ha valaki kiélte magát, de miért kell ezt az aktuális pár arcába tolni? "
Lehet félreérthető voltam, nem azt mondtam, hogy szép dolog az arcába tolni a korai hódításait, sőt szerintem sem udvarias egyik nemtől sem. Csupán arra próbáltam célozni, hogy maguktól a hódításoktól még nem lesz valaki menthetetlen ember :) Van hogy megkomolyodnak. De természetesen amit csinál ez a fiú nem udvarias, sem tiszteletteljes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!