Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon zavar a barátom múltja....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar a barátom múltja. Hogy lehetnék túl ezen?

Figyelt kérdés
Barátom az elején elég hülyén kezelte ezt a múlt-témát. Kérdezetlenül dicsekedett, hogy hány lánnyal volt, hogy régebben hangoztatta, hogy nincs olyan ember, akit ne csalna meg, meg egy lányról olyanokat mondott nekem még mielőtt összejöttünk, hogy 200 évre előre a világ legszebb nője, meg hogy utánam őrá a legbüszkébb... Aztán találkozott fél évre rá hogy összejöttünk egy lánnyal a múltjából, akiről elfelejtette mondani, hogy nem csak ismerős volt... Szerencsére másoktól tudom, hogy nem történt semmi. Elejtett ilyen megjegyzéseket, hogy ˝ ebben az ágyban te vagy nekem a harmadik ˝... Megőrülök ezektől. Nem vagyok azon az állásponton, hogy szűzen kell összejönni, hiszen velem sem így volt. De azért nem kell szerintem ilyeneket hangoztatni, mert ez az elején aláásta a bizalmam, és most nem tudok mit tenni. Hogy tudnék megbízni benne? Néha rohamként rámtör ez, és szinte undorodom tőle is meg az ágyától is. Szeretem és nem akarom elhagyni. Vele ezt nem lehet megbeszélni, mert mindent szisztematikusan tagad. Mit csináljak?

2016. máj. 30. 17:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Amikor megismerkedtünk a párommal lekötöttük, hogy egymás múltját tiszteletben tartjuk, aztóta is ehhez tartjuk magunkat. A párom életében/ágyában is sok nő megfordult, de hál' Istennek nem köti ezeket az orromra..ki is akadnék rendesen ha mindet részletezné..:)

Lehet rosszul látom, de nekem az jön le, hogy a barátod dicsekedni próbál a hódításaival. Értem, hogy nem szeretnél vele szakítani, de gondolkodj el azon, hogy miért is tőlünk kértél tanácsot ahelyett, hogy leültél volna vele megbeszélni? Leírtad, hogy azért mert nem lehet vele beszélni erről. Nomármost, mivel nem lehet vele megbeszélni, hogy téged ez zavar(tök jogosan), akkor vagy benyelsz mindent és tűröd, hogy ezekkel a megnyilvánulásaival megalázzon, vagy mégis megléped azt, hogy szakítasz vele. Én a helyedben azért megpróbálnám megbeszélni vele, hátha észhez kap. Illeve megkérdezném, hogy fordított esetben neki hogy esne.

2016. jún. 1. 20:30
 22/25 anonim válasza:
Tedd lapátra
2016. jún. 11. 18:02
 23/25 anonim ***** válasza:
Történt valami változás ez ügyben?
2016. nov. 10. 10:43
 24/25 A kérdező kommentje:
Történt,ha bárki is olvassa még a kérdést és kíváncsi a fejleményekre. További 2 évig voltunk együtt, 2017-ben egy házibuliban megütött, teljesen elvette az önbecsülésem, az államvizsgám előtt elhordott mindennek, fel sem hívott, hogy sikerült, tönkretette a diplomaosztómat tavaly. Még nyáron szakítottunk, ismerkedtem egy kicsit, aztán szeptemberben megismertem az új páromat, akivel sokkal jobban sikerül intézni a dolgokat. Sokat tanultam abból a kapcsolatból, de a mai napig nehezen beszélek róla és viselem a nyomait a lelkemben.
2019. jún. 6. 13:59
 25/25 anonim ***** válasza:

:)

Szakíthattál volna korábban is, de legalább megtörtént.

Sok boldogságot!

(#11)

2019. jún. 6. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!