Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar a barátom múltja. Hogy lehetnék túl ezen?
Figyelt kérdés
Barátom az elején elég hülyén kezelte ezt a múlt-témát. Kérdezetlenül dicsekedett, hogy hány lánnyal volt, hogy régebben hangoztatta, hogy nincs olyan ember, akit ne csalna meg, meg egy lányról olyanokat mondott nekem még mielőtt összejöttünk, hogy 200 évre előre a világ legszebb nője, meg hogy utánam őrá a legbüszkébb... Aztán találkozott fél évre rá hogy összejöttünk egy lánnyal a múltjából, akiről elfelejtette mondani, hogy nem csak ismerős volt... Szerencsére másoktól tudom, hogy nem történt semmi. Elejtett ilyen megjegyzéseket, hogy ˝ ebben az ágyban te vagy nekem a harmadik ˝... Megőrülök ezektől. Nem vagyok azon az állásponton, hogy szűzen kell összejönni, hiszen velem sem így volt. De azért nem kell szerintem ilyeneket hangoztatni, mert ez az elején aláásta a bizalmam, és most nem tudok mit tenni. Hogy tudnék megbízni benne? Néha rohamként rámtör ez, és szinte undorodom tőle is meg az ágyától is. Szeretem és nem akarom elhagyni. Vele ezt nem lehet megbeszélni, mert mindent szisztematikusan tagad. Mit csináljak?
"Azt gondoltam, csak nem szerelmes még, " - én is azt gondolom.
Csak azt nem értem, hogy mitől gondolod, hogy egyszer az lesz?
Meg, ha az is lesz, attól még marad sötét suttyó...
Akármi is a múltja, azért ilyet mondani, hogy te vagy a harmadik abban az ágyban.... übergáz!
2016. máj. 30. 18:31
12/25 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek a 11-essel.
2016. máj. 30. 18:39
13/25 A kérdező kommentje:
Most már tutira az, leállította az ilyen dolgait, csak azért ezek megmaradtak bennem. Pl valamelyik nap ott volt egy kvházban a fent említett ˝ ismerőse ˝, és mondta, hogy ne menjünk be, mert ott az XY. Én meg mondtam, hogy mióta van az, hogy XY miatt nem mehetek valahova. Aztán mondta, - és végülis ebben igaza van - hogy ha bementünk volna, ha nem, nekem gondom lett volna. Nem tudom, hogy lépjek túl ezeken.
2016. máj. 30. 18:44
14/25 anonim válasza:
Ez elképesztő, hogy ilyen ordenáré, hülye, utolsó legalja bunkóknak nemhogy van barátnője, de még a barátnő dolgozik azon, hogyan lehetne elviselni!!!
Tényleg ennyire nullának, semminek tartod magad, hogy ezt (a tisztelet TELJES hiányát) folyamatosan, hosszú távon eltűröd? Ennyire kapcsolatfüggő vagy?
Meg is érdemled akkor, menj szépen innen, és légy a lábtörlője továbbra is!
2016. máj. 30. 18:47
15/25 A kérdező kommentje:
Tényleg elég gyenge személyiség vagyok, ezt aláírom. Próbálok ezen dolgozni, nem mindent mások kénye-kedve szerint csinálni, de elég nehéz, mivel az alap személyiségem ilyen alkalmazkodó. Szakemberrel is dolgozom ezen. Tipikus áldozattípus vagyok sajnos, ezért kérdezlek titeket, hogy hátha van valami bevált módszer, azon kívül persze, hogy sürgősen megemberelem magam :D
2016. máj. 30. 18:57
16/25 anonim válasza:
Hidd el jelentősen növelné az önbizalmadat, az önértékelésedet, ah elhajtanád a francba.. de látom erre nincs füled.
Azért kérdezd meg a szakembert is erről.
Már NEKED milyen gondod lehetne abból, hogy a kávéházban bent van akárki?
Gondolom vele is ilyen bunkó volt a lovagod és joggal félt két nagy pofontól.
2016. máj. 30. 19:49
17/25 anonim válasza:
Szia, nekem is volt hasonló párom. Sosem tudtam túl lépni ezeken, mert nekem fontos a tisztelet és az hogy figyeljen rám, és éb legyek a legfontosabb. Nálam egy olyan sztorinál tört el végleg bennem valami, hogy hosszú hónapok után sem mentünk el kettesben sehová, majd egy régi barátjának és azok ismerőseinek (ideértve exeket is természetesen) szó nélkül ugrott egy egész hétvégés bulira. Rá két hónapra ki is dobtam a fr.cba. Persze még neki állt feljebb. Szavakkal le sem tudom írni mennyire megbántam a vele töltött időket. Szinte minden lehetséges alkalmat elrontott (szülinapok, államvizsga bulim stb), mindig sírás meg két hét lelki válság lett a vége. Flörtölt a barátnőimmel az orrom előtt, stb. Szánalmasan hosszú ideig tartott mire kidobtam. Azóta sem szívesen emlékszem ezekre vissza...
2016. máj. 31. 07:59
18/25 anonim válasza:
Lemaradt bocsi, hogy 26/N.
Előző voltam
2016. máj. 31. 08:00
19/25 mikeXxX válasza:
11# és 14# Válaszolóval értek egyet és baromira nem értelek én sem de ha neked egy suttyó kell dolgozz csak a "kapcsolaton " .
2016. máj. 31. 10:37
20/25 anonim válasza:
Az én párom nem exekről beszélt folyamatosan, hanem régi csajismerősökről. De olyan formàban és olyan sokat hogy az már nagyon zavart engem. 1. Szóltam neki fejezze be vagy felejtsen el 2. Ha meg is említette vmelyiket oda se figyeltem és annyit mondtam ez megint kit érdekel?
Na leszállt a témáról és nem beszél róluk. Ez csak tipp. Nekem bejött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!