Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kicsit teltebb vagyok de a vékonyakat szeretik?
És nem arról van szó, hogy kövér vagyok vagy nem sportolok.
A magas vékony, vagy minimum a vékony az ideál, mint keskeny csípő, hosszú, vékony lábak, vékony karok, kis mellek és kicsi kerek fenék.
Ezzel szemben én alacsony vagyok (164), a súlyom változó (55-60 között), kissé széles a csípőm, kissé vastag a combom, melles-fenekes vagyok.
Ilyen tipikus gömbölyded alkat vagyok, szöges ellentéte a mai ideálnak.
Most mondhatja bárki, diéta, sport, torna.. Amiken nem lehet változtatni. Ilyen pl. a csípő szélessége, és a comb. Utóbbi sehogy se ment le, se foygással, se sporttal, semmilyen tornával (vagy csak izmosabb lett).
A csontozatból sem lehet lefogyni.
Ezt a fényképet nemrég találtam, ez nagyon igaz a mai nőideálra, ízlésre..
A felső (a fényképen) az ideál, én inkább az alsóba tartozom, régen utóbbi volt ideális.
Néha már azon gondolkodom, talán rossz korba születtem, akkor kellett volna élnem, amikor a hozzám hasonlóak számítottak csinosnak, ma esélyem sincs.
És nekem nem az a bajom, ha valakinek tetszik a vékony..
De az, hogy szinte mindenkinek (főleg fiatal fiúknak) csak a vékonyak..
Legalább lenne az, hogy egyiknek ilyen az esete, másiknak olyan.
Azt látom, hogy nem kell különösen szépnek lenni, elég az ha valaki vékony és máris buknak rá.
Ezt látom a környezetemben, némelyik nő harminc felé közelít(vékony), és nálánál jóval fiatalabb, 23 éves fiúval van.
És ne mondja senki, hogy a média nincs befolyással az ízlésre. Dehogynem..Régen nem volt fontos vastag ajak, ma mindenki olyat akar mert a fiúknak is az tetszik. (És mutogatják mindenhol).
Visszatérve: mit tegyek? A vékony lányokat dicsérgetik körülöttem, milyen csinosak, azokért vannak oda. Én már kövérnek számítok, akármit csinálok (szóltak már hogy szerintük le kéne fogynom).
24/L
Most akkor ez egy kérdés, vagy állítás?
"Mit tegyek, ha kicsit teltebb vagyok de a vékonyakat szeretik?"
Mennyire vagy telt?
Nincsenek akkora elvárásaim, nekem jó az átlagos is átlagos alkattal, de azoknak is a vékonyak tetszenek a környezetemben.
Egyáltalán nem így van, hogy nekem azok tetszenek, akiknek a vékonyak.
Némelyikőtöknek hatalmas tévképzet él a fejében.
Szerintetek honnan tudhatnám elsőre valakiről, biztos a vékonyakat szereti? Rá van írva vagy mi??
Ez menet közben szokott kiderülni, vagy azt látom, hogy körülöttem lévő pasik a vékonyakat bámulják vagy azoknál próbálkoznak..
Nyilván ha valakinek nem jövök be, az engem nem érdekel többé, így logikus..
Miért kellene az tetszen nekem, akinek nem én jövök be??
Ilyet feltételezni hülyeség.
Az pedig még nagyobb baromság és általánosítás, hogy csak az elhízott pasiknak tetszenek a telt nők.
Elárulom, hogy pocakos pasitól is kaptam már beszólást az alakomra hogy szerinte lehetne kevesebb a súlyom, másrészt jópár elhízott, kövér pasi ismerősöm mondogatta hogy filigrán lányt keres..
És ha én nem akarok ''pacal'' pasit akkor mi van?
Miért kéne olyannal lennem, aki nem tetszik?
Mindenkinek joga van eldönteni, kivel akar összejönni, vagy azzal együtt lenni, aki tetszik.
Némelyik beképzelt, vékony nőismerősöm se akarna ''pacal'' pasival lenni, nekik min. szétgyúrt szépfiú kell. Náluk nem baj, nem zavar senkit, ha akár magas igényeik vannak, dehogy..
Egy normál vagy telt alkatú nehogy akár átlagos pasi után vágyakozzon, kik vagyunk mi, örüljünk ha egyáltalán kellünk valakinek, akár egy pacal pasinak..(Irónia)
olyan egyszerű: ha azt tapasztalod, hogy már az átlagjózsinak is vékony nő kell, akkor legyél te is az.
lehet elmélkedni a miérteken, meg lehet lázadni is, meg várni kövéren az igazit - de sokkal célravezetőbb tenni valamit az ügy érdekében.
ez pedig a sport és a diéta. hidd el, ez még senkinek sem ártott. ha másnak nem - amit kétlek -, az önbecsülésednek jót tesz.
Nem minde ki lesz vekony a sporttol es dietatol, ha megnezed a sulyat, o mar most normalis kategoriaban van, illetve sportol. Ne promotaljunk mar anorexiat, nem mindenkinek ugyanolyan a felepitese. Egy fitnesz orult ismerosom se tunik vekonynak, mivel egyszeruen nincs dereka, csak egy tomb es erosem a csontjai (pedig kockas a hasa, annyira keves zsir van rajta)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!