Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha kicsit teltebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kicsit teltebb vagyok de a vékonyakat szeretik?

Figyelt kérdés

És nem arról van szó, hogy kövér vagyok vagy nem sportolok.

A magas vékony, vagy minimum a vékony az ideál, mint keskeny csípő, hosszú, vékony lábak, vékony karok, kis mellek és kicsi kerek fenék.

Ezzel szemben én alacsony vagyok (164), a súlyom változó (55-60 között), kissé széles a csípőm, kissé vastag a combom, melles-fenekes vagyok.

Ilyen tipikus gömbölyded alkat vagyok, szöges ellentéte a mai ideálnak.

Most mondhatja bárki, diéta, sport, torna.. Amiken nem lehet változtatni. Ilyen pl. a csípő szélessége, és a comb. Utóbbi sehogy se ment le, se foygással, se sporttal, semmilyen tornával (vagy csak izmosabb lett).

A csontozatból sem lehet lefogyni.

Ezt a fényképet nemrég találtam, ez nagyon igaz a mai nőideálra, ízlésre..

[link]

A felső (a fényképen) az ideál, én inkább az alsóba tartozom, régen utóbbi volt ideális.

Néha már azon gondolkodom, talán rossz korba születtem, akkor kellett volna élnem, amikor a hozzám hasonlóak számítottak csinosnak, ma esélyem sincs.

És nekem nem az a bajom, ha valakinek tetszik a vékony..

De az, hogy szinte mindenkinek (főleg fiatal fiúknak) csak a vékonyak..

Legalább lenne az, hogy egyiknek ilyen az esete, másiknak olyan.

Azt látom, hogy nem kell különösen szépnek lenni, elég az ha valaki vékony és máris buknak rá.

Ezt látom a környezetemben, némelyik nő harminc felé közelít(vékony), és nálánál jóval fiatalabb, 23 éves fiúval van.

És ne mondja senki, hogy a média nincs befolyással az ízlésre. Dehogynem..Régen nem volt fontos vastag ajak, ma mindenki olyat akar mert a fiúknak is az tetszik. (És mutogatják mindenhol).

Visszatérve: mit tegyek? A vékony lányokat dicsérgetik körülöttem, milyen csinosak, azokért vannak oda. Én már kövérnek számítok, akármit csinálok (szóltak már hogy szerintük le kéne fogynom).

24/L

2018. szept. 11. 13:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
92%
Mikor összejöttem a férjemmel nem voltam gebe, ő pedig mindig vékony volt.. azóta betojt a pajzsmirigyem, így most én jóval kövérebb vagyok és hidd el tényleg vért izzadhatok egy fél deka mínuszért is!
2018. szept. 11. 14:02
 12/36 A kérdező kommentje:

4-es, én nem tartom Marilyn Monroe-t kövérnek, de a mai ideálhoz képest azt mondják (nem én mondtam) ma már kövérnek számít.

Pasi ismerőseimet is hallottam fanyalogni, szerintük Marilyn elég dagadt volt és ''puffadt'' testű.

Audrey Hepburn (akit amúgy kedvelek) valóban törékeny volt, de ő azért, mert kislány korában túlélte a holland-német megszállást, éhínséget.

Lehetséges AH is elindította ezt a "vékonyság kultuszt", mert mielőtt ő megjelent, gyökeresen más más típusú nők voltak előtérben, a MM félék. AH teljesen új volt, kislányos, bájos, törékeny.

Amúgy egyik haverom szerint AH túl kislányos, nem tud vonzódni hozzá (nem a vékonysága miatt), viszont a Milla Jovovoch (szintén vékony) nagyon bejön neki és a Gisele Bündchen.

2018. szept. 11. 14:03
 13/36 anonim ***** válasza:
83%

... minden pasi megdugna egy szupermodellt, az is, aki amúgy nem az olyan alkatot szereti, csak mert szupermodell

De ha te agyilag itt tartasz...

2018. szept. 11. 14:05
 14/36 anonim ***** válasza:
74%
Érdekesen elegyedik benned az önbizalomhiány és a fölényesség. Hogy az alacsony gömbölyded tested miatt nem tudsz párt találni, merthogy te Marilyn Monroe alkatú vagy. Érdekes gondolatok.
2018. szept. 11. 14:10
 15/36 anonim ***** válasza:
88%

Te nagyon el vagy maradva. Irta, hogy sportol. En is sportolok napi szinten es egeszsegesen eszem, kb tudom mennyi kaloriat viszek be, megse vagyok vekony (kover sem persze).

Par ismerosom pedig zabal, nem sportol ed vekony. Akkor ezek a nok "igenyesebbek" a te szemedben, mert jo a genetikajuk mig mas vert izzad, hogy ne hizzon el? Wow.

Amugy mondd meg nekem, miota kover egy 164cm 55kgos no? Mert te konkretan lekoverezted a kerdezot ezen parameterek alapjan.

2018. szept. 11. 14:12
 16/36 A kérdező kommentje:

1. Én ezt már elmondtam, hogy vannak dolgok, amiken nem lehet változtatni (csípő, comb), mai napig mozgok amúgy, nem ''lustasából'' nézek ki ahogy.

2. Nincsenek nagyon magas elvárásaim, akiket látok hogy a vékonyakra buknak sem éppen ''szépfiúk'' vagy ''latin amorózok'', mindenféle van köztük (csúnyácska, átlagos, kövér, vékony, stb.).

3. Igenis jó dolog, ha az ember lányának sok lehetősége van..Jót tesz az önbizalomnak, nőiségnek. És ha tegyük fel megcsalják, elhagyják ember lányát, ne legyen magányos túl sokáig, mialatt aki ott hagyta vígan elvan a másikkal.

4. Az, hogy én követem-e, mi az ideál, a divat, vagy teljesen figyelmen kívül hagyom, az teljesen független attól, hogy a pasiknak végül ki tetszik.

Amúgy Angliában is jártam már, ott is azt láttam a vékony lányokat preferálják. Állítólag az angol nők 80%-a túlsúllyak küszködik. Ott ahol gond az elhízás, nyilván a vékonyságra lesz igény.

Kate Moss brit modell is vajon miért népszerű? (Így is, hogy drogos és sokat veszített a fényéből).

Kelly Brook brit modellt fórumozók ledagadtozták és teltkarcsúzták.

2018. szept. 11. 14:16
 17/36 anonim ***** válasza:
82%
Huh te, egy modellnek az a dolga, hogy a 32-34-es ruhába beleférjen...
2018. szept. 11. 14:19
 18/36 anonim ***** válasza:
76%
kérdező,le írom megint,kövér nőnek is lehet fickója,ezt írtam:lehet azoknak nem kelessz akik neked,erre nem válaszoltál ergó igazat írtam
2018. szept. 11. 14:22
 19/36 anonim ***** válasza:
Nekem pont a gömbölyded idomok jönnek be.
2018. szept. 11. 14:25
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

A neten sok szarságot írnak az emberek. Emlékszem amikor Liptai Klaudia volt valamiért terítéken, valamelyik tényleg kövér és nyugdíjas nőismerősöm folyamatosan ekézte a facebook-on, alatta a többi szép barátnője, hogy jaj de ruuusnya nő :D

Amúgy rám is mondták, hogy kövér, dundi vagyok, amikor 170 cm / 58 kg voltam és rendszeresen jártam edzeni.

Mondjuk visszanézve volt köztük nem egy ténylegesen elhízott férfi.

Ne ess kétségbe, pár dolgot leszámítva értelmesnek tűnsz, csak nagyon belelovaltad magad ebbe ki mit írt másról dologba is.

Meg szerintem benned is csak a rossz emlékek vélemények maradnak meg, a dicséretet, kedvességet elfelejtik az emberek és a rosszra emlékeznek.

2018. szept. 11. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!