Szeretik a ferfiak a molletebb noket? Vagy csak a vekonyakat?
Soha nem voltam az ideális súlyomnak a közelében sem, hol több voltam, hol kevesebb. De sosem voltam egyedül, mindig kellettem valakinek.
Nem vagyok már mai csirke, elég régóta házas vagyok, szóval nem kemény 15 év tapasztalata beszél belőlem. :)
Aki nem vékony, de az arca kellemes, csinos, ápolt, szerintem biztosan tetszik valakinek. Legfeljebb nem annak, aki neki tetszik. Sőt, rengeteg kövér, elhanyagolt, cseppet sem kellemes arcú nőnek is van párja. :DD
Drága főnökömnek (Isten nyugosztalja) volt erre egy mondása:
"Minden előadásnak megvan a maga közönsége".
Ha nem bánod én inkább "hátulról" válaszolok a kérdésedre.
Ki nem állhatom az "anorexiás" vékony csajokat és elképzelni sem tudom, hogy valakinek tetszenek.
Pedig biztos hogy van aki ilyenre bukik, de hogy miért....
Tényleg nem mindegy mit tartasz molettnek. Van, aki 5 kg felesleg esetén már molettezik, más meg egy 110 kilósra mondja ezt.
Én azt gondolom, hogy a férfiak többsége a nőies vékony nőket kedveli: lapos has, karcsú derék, vékony karok, kiálló kerek popsi, mell és formás combok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!