Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szeretik annyira a mackós, nagy hordó hasú, hájas fiúkat és miért utálják a vékonyakat?
Már ne haragudj, de nem minden lánynak jönnek be a kövér pasik. Attól, hogy nincs szerencséd a csajokkal, még nem kell általánosítani.
21/N
Nekem a ducik jönnek be, nem tehetek róla, mindig is őket szerettem.
Viszont nem utálok senkit, soha nem is utáltam.
Pedig egyáltalán nem tartozik az ideál kategoriába a zsírdisznyó ezt elhiheted. Lehet hogy a környezetedben a lányok valami traktorcityből gumicsimmában elpattognak a tőtöttkáposztásbödön mellett,aztán ez a minta égett bele az agyukba eredendően, és nem tudják mi a jó, de az biztos,hogy a városi lányok az eddzett testű action maneket szeretik. EZ a sztárvilágból is kitűnik,hogy mik a legrajongottabb külalakok.
Amúgy meg a vékonyságot nem érdemes összekeverni az egyszálbél nagyon csoffadt kinézettel.
Nyilván egy 30 -40 kiló súlyhiánnyal küszködő nyurgagyereket sehol nem fognak férfi számba venni, ha karméretre még egy mezei kislánynak is durvább praclijai vannak. Szóval ezen nem kell csodálkozni, hogy a nagy mamlaszokat inkább tartják fickósabbnak. De nyivlán az izmosokkal senki nem vetekszik, mangalicáék sem hidd el. A szélsőségek sehol se nyerők, bár minidg lesz rajondótáboruk, a 70 % a normálisat kedveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!