Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Mit gondoltok a feszulos polokat hordo sracokrol? Legyen akar izmos, vagy atlagos testalkatu.
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 18:22
2/18 anonim válasza:
Messzire elkerülöm az ilyen pasikat.
4/18 anonim válasza:
ha tetszik a pasi,akkor feszülősben is tetszik:) szerintem főként nem ezen múlik..
5/18 anonim válasza:
Nem értem miért kell rögtön leírni az ilyen srácokat!
Itt nyígtok, h jaj ezek a mai pasik nem mernek kezdeményezni! Az ilyenek, akik konditerembe járnak általában mind oda mernek menni és akkor meg az a baj h jaj izmos és meg is mutatja:S
7/18 anonim válasza:
oke, jar kondizni de nem kell egy akkora nagy izomagynak lenni , a legtobb csajnak az nem jon be
10/18 A kérdező kommentje:
mert ugye ti lanyok , ti is 90% ban feszulos felsoket hordtok, es a pasiknak bejon, mert jol latszanak a korvonalak. Mondjuk en kondizok, de nem az a celom h nagy legyek, hanem esztetikus kategoriaba meg beleferjek a 75 kilommal. En szeretem a feszulos folsoket, mert utalom ha log rajtam a felsom.
2009. okt. 5. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!