Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért szeretik annyira a mackós, nagy hordó hasú, hájas fiúkat és miért utálják a vékonyakat?

Figyelt kérdés
Én azt vettem észre, hogy a vékonyságom miatt nem kellek egy lánynak sem, pedig edzek meg sportolok, de ez az atléta alkat nem vonzó úgy látszik, ellenben sok mackós, nagy hasú, széles, vaskos karú fiút látok vonzó lánnyal. Szóval nekem is elkéne hízno, hogy barátnőm legyen végre? :/
2013. jan. 18. 23:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát igen, az az alacsony + alacsony testsúly az elég csajos kinézet. nem látják meg benned a férfit. De egy Danny Devitót azért ne kreálj magadból kinézetre, annál azért jóbb vagy te így, ne hízz el mint egy malac.
2013. jan. 19. 03:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Érdekes a kérdés, de pld a környezetemben össz vissz csak egy lánynak jönnek be a hordó hasúak, a maradék 90% az arany középúton marad.

Habár velem már előfordult, hogy elég nagy benyomást tett rám egy nagyobb darab pasi. :D Igaz nem lett semmi, de annak ellenére, hogy nem volt egy izompacsirta sokkal nagyobb volt az önbizalma, meg nagyon jó volt a humora. :D

Valószínúleg akkor a környezetedbe is ez van. Oké, hogy nem a humorizálás a minden, de jól tudja oldani a hangulatot és ez már elég nagy kezdő lökés tud lenni. :)

Meg ne haragudj de mi lányok nem annyira csípjük amikor egy pasi az izmával vagánykodik, oké te biztos nem ezt csinálod, de ne is csináld.

Legyél magabiztosabb, a helyzethez adódóan tudj pár vicces beszólást, persze nem sértőt és soha ne nyalizz egy lánynál mert az nagyon rossz pont szokott lenni, én ilyenkor mindig azt hiszem, hogy csak azért beszélnek olyan nyálasan hozzám, meg nyávogva, hogy bevágódjanak és, hogy végre legyen valakijük, ami tényleg így szokott lennni, mert miután belátják, hogy nekem nem jön be lépnek, majd utána másnál próbálkoznak és olyan fél év múlva megint vissza térnek rám. :D

Egyébként meg nem feltétlen rossz az alacsonyság, bár nézőpont kérdése, de a környezetemben szintén sok lánynak bejönnek az alacsony pasik.

Remélem segíthettem. :)

2013. jan. 19. 08:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért nem mondanám, hogy csak a tanyasi nőknek tetszenek a testesebb férfiak.

A párom diplomás, nekem két diplomám van, és mind a ketten nagyvárosban élő kultúremberek vagyunk.

Az ég világon semmi bajom sincs azokkal, akik tanyán élnek, de ez a megfogalmazás rájuk nézve is sértő, meg azokra is, akiket ehhez társítottál.

2013. jan. 19. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!