Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kicsit teltebb vagyok de a vékonyakat szeretik?
És nem arról van szó, hogy kövér vagyok vagy nem sportolok.
A magas vékony, vagy minimum a vékony az ideál, mint keskeny csípő, hosszú, vékony lábak, vékony karok, kis mellek és kicsi kerek fenék.
Ezzel szemben én alacsony vagyok (164), a súlyom változó (55-60 között), kissé széles a csípőm, kissé vastag a combom, melles-fenekes vagyok.
Ilyen tipikus gömbölyded alkat vagyok, szöges ellentéte a mai ideálnak.
Most mondhatja bárki, diéta, sport, torna.. Amiken nem lehet változtatni. Ilyen pl. a csípő szélessége, és a comb. Utóbbi sehogy se ment le, se foygással, se sporttal, semmilyen tornával (vagy csak izmosabb lett).
A csontozatból sem lehet lefogyni.
Ezt a fényképet nemrég találtam, ez nagyon igaz a mai nőideálra, ízlésre..
A felső (a fényképen) az ideál, én inkább az alsóba tartozom, régen utóbbi volt ideális.
Néha már azon gondolkodom, talán rossz korba születtem, akkor kellett volna élnem, amikor a hozzám hasonlóak számítottak csinosnak, ma esélyem sincs.
És nekem nem az a bajom, ha valakinek tetszik a vékony..
De az, hogy szinte mindenkinek (főleg fiatal fiúknak) csak a vékonyak..
Legalább lenne az, hogy egyiknek ilyen az esete, másiknak olyan.
Azt látom, hogy nem kell különösen szépnek lenni, elég az ha valaki vékony és máris buknak rá.
Ezt látom a környezetemben, némelyik nő harminc felé közelít(vékony), és nálánál jóval fiatalabb, 23 éves fiúval van.
És ne mondja senki, hogy a média nincs befolyással az ízlésre. Dehogynem..Régen nem volt fontos vastag ajak, ma mindenki olyat akar mert a fiúknak is az tetszik. (És mutogatják mindenhol).
Visszatérve: mit tegyek? A vékony lányokat dicsérgetik körülöttem, milyen csinosak, azokért vannak oda. Én már kövérnek számítok, akármit csinálok (szóltak már hogy szerintük le kéne fogynom).
24/L
Mint már valaki írta is előttem: neked csak az a bajko, hogy olyan pasik tetszenek, akiknek a vékony nők jönnek be.
Keresgélj a pacal férfiak között, ja de gondolom arra már nem fűlik a fogad?
Komolyan, írd már le, hogy neked milyen pasik jönnek be? Gondolom azért az igények megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!