Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha kicsit teltebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha kicsit teltebb vagyok de a vékonyakat szeretik?

Figyelt kérdés

És nem arról van szó, hogy kövér vagyok vagy nem sportolok.

A magas vékony, vagy minimum a vékony az ideál, mint keskeny csípő, hosszú, vékony lábak, vékony karok, kis mellek és kicsi kerek fenék.

Ezzel szemben én alacsony vagyok (164), a súlyom változó (55-60 között), kissé széles a csípőm, kissé vastag a combom, melles-fenekes vagyok.

Ilyen tipikus gömbölyded alkat vagyok, szöges ellentéte a mai ideálnak.

Most mondhatja bárki, diéta, sport, torna.. Amiken nem lehet változtatni. Ilyen pl. a csípő szélessége, és a comb. Utóbbi sehogy se ment le, se foygással, se sporttal, semmilyen tornával (vagy csak izmosabb lett).

A csontozatból sem lehet lefogyni.

Ezt a fényképet nemrég találtam, ez nagyon igaz a mai nőideálra, ízlésre..

[link]

A felső (a fényképen) az ideál, én inkább az alsóba tartozom, régen utóbbi volt ideális.

Néha már azon gondolkodom, talán rossz korba születtem, akkor kellett volna élnem, amikor a hozzám hasonlóak számítottak csinosnak, ma esélyem sincs.

És nekem nem az a bajom, ha valakinek tetszik a vékony..

De az, hogy szinte mindenkinek (főleg fiatal fiúknak) csak a vékonyak..

Legalább lenne az, hogy egyiknek ilyen az esete, másiknak olyan.

Azt látom, hogy nem kell különösen szépnek lenni, elég az ha valaki vékony és máris buknak rá.

Ezt látom a környezetemben, némelyik nő harminc felé közelít(vékony), és nálánál jóval fiatalabb, 23 éves fiúval van.

És ne mondja senki, hogy a média nincs befolyással az ízlésre. Dehogynem..Régen nem volt fontos vastag ajak, ma mindenki olyat akar mert a fiúknak is az tetszik. (És mutogatják mindenhol).

Visszatérve: mit tegyek? A vékony lányokat dicsérgetik körülöttem, milyen csinosak, azokért vannak oda. Én már kövérnek számítok, akármit csinálok (szóltak már hogy szerintük le kéne fogynom).

24/L

2018. szept. 11. 13:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
54%

Mint már valaki írta is előttem: neked csak az a bajko, hogy olyan pasik tetszenek, akiknek a vékony nők jönnek be.

Keresgélj a pacal férfiak között, ja de gondolom arra már nem fűlik a fogad?

Komolyan, írd már le, hogy neked milyen pasik jönnek be? Gondolom azért az igények megvannak.

2018. szept. 11. 14:27
 22/36 anonim ***** válasza:
43%
akármilyenek is az adottságaid, a sport és a diéta nem fog rontani a helyzeten.
2018. szept. 11. 14:33
 23/36 anonim ***** válasza:
94%
164 centihez az 55-60 kilo nem kover. Te valamit nagyon beneztel.
2018. szept. 11. 14:49
 24/36 anonim ***** válasza:
73%
Érdekes, amit írsz, mert én szintén nem vagyok magas, sőt még nálad is alacsonyabb vagyok, szintén széles csípővel, amin ha akarnék se tudnék változtatni ugye, de mégis ennek az ellenkezőjét tapasztalom amit írsz. Engem általában megnéznek és bókolnak is a férfiak. Szóval annak ellenére, hogy én se vagyok egy topmodell alkat nincsenek negatív tapasztalataim. Nem tudom milyen férfiakkal ismerkedsz vagy milyen helyeken, hogy ilyen negatív tapasztalataid vannak, de nem kell rögtön elásnod magad azért, mert nem vagy egy topmodell alkat és vannak, akiknek nem tetszel. Hidd el, hogy rengeteg olyan férfi van, akinek meg pont az ilyen alkat jön be, őket kell megtalálnod és nem lesznek ennyire negatív tapasztalataid. Akinek meg nem tetszik, hogy így nézel ki, azzal meg nem kell foglalkozni. :)
2018. szept. 11. 15:23
 25/36 anonim ***** válasza:
Nekem pont az alsó képeken lévő hölgyek jönnek be, pedig fiatal srác vagyok (22). Akkor most miről beszélünk?
2018. szept. 11. 15:37
 26/36 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, azért a kérdezőnek sem mindegy, hogy nézel ki...
2018. szept. 11. 15:47
 27/36 anonim ***** válasza:
28%
Te mennyivel vagy különb, amikor a vékony nőket elkezded savazni, ilyen kis vicces képekkel, mémekkel? Vagy mennyivel van több jogod ehhez, mint másnak téged ledagadtozni? Miből gondolod, hogy ő is akaratán kívül nem tud hízni? Ez sokkal undorítóbb, mint a széles csípőd. Ha ennyire a te alkatodat tartod normálisnak, miért siránkozol, jössz a médiával meg a szokásos közhelyekkel? Irigykedsz? Ha meg irigykedsz másokra, akkor el lehet menni sportolni. Nincs az a széles csípő, amitől te kövérnek látszol egy 20% alatti testzsírszázalékkal. Kifogások persze mindig vannak.
2018. szept. 11. 15:50
 28/36 anonim ***** válasza:
Én 167 centihez 67 kiló vagyok, de formás, eloszlik rajtam (homokóra alkat). Mégis tetszem a férfiaknak. Nyugi! :)
2018. szept. 11. 19:06
 29/36 anonim ***** válasza:

Nem mindenki.

Én pl. az ilyen alkatú nőket szeretem:

[link]

34/F

2018. szept. 11. 20:01
 30/36 anonim válasza:
44%
"Azt látom, hogy nem kell különösen szépnek lenni, elég az ha valaki vékony és máris buknak rá." ezt én is így látom. De mondtad, hogy pl. nagy a melled, azzal kifoghatsz egy izmosabb kanos csávót lazán.
2018. szept. 11. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!